BØRSEN: Uvanlig mange bom! – ØIF Arendal

BØRSEN: Uvanlig mange bom!

En fantastisk keeperprestasjon av Drammens Andreas Myhr så ut til å ta knekken på oss i dag, konkluderte ØIF-trener Heine Jensen overfor TV2 da ØIF Arendal tapte 28-26 i onsdagens eliteseriekamp. Men hvem var ØIFs beste?

Juryen var ikke helt samstemte da børspoengene skulle fordeles etter det forsmedelige tapet. Vanligvis så treffsikre Mathias Larson ble riktignok gjestenes toppscorer med 7 mål, men gjorde litt for mange feil til å få børspoeng mot serielederen.

Sondre Gjerdalen får bestemannsprisen av den selvoppnevnte ØIF-juryen. Sondre leverte en sterk første omgang både i forsvar og angrep da ØIF faktisk var oppe i en tremålsledelse et par ganger. Sondre endte på fem scoringer, alle i første omgang. Her var juryen nesten samstemte .

Sondre Gjerdalen mot DHK

Sander Løvlie Simonsen fikk tre poeng av juryen. Sander var prikkfri i angrep med fire scoringer fram til han bommet på stillingen 27-25 med bare få minutter igjen å spille. I forsvar sto høyrekanten også godt i mot.

Aksel Strupstad får 2 poeng. Aksel viser sitt fighting face i andre omgang og er spesielt god i forsvar. Tre mål ble det til Aksel.

Det siste poenget går til Josip Vidovic. ØIF Arendal spilte seg til mange store sjanser i kampen, men ble for ofte stoppet Drammen-målvakten. 22 bom ble det gjennom hele kampen og 9 tekniske feil. Da blir det vanskelig å vinne toppkamper.

I hver kamp gis det 5 poeng til beste ØIF-spiller, 3 poeng til den nestbeste, 2 poeng til nummer tre og 1 poeng til nummer fire. Juryen består av Svermen-entusiast Ingrid Sunde, tidligere landslagsspiller Sondre Paulsen, ØIF-entusiast Ansgar Båsland og tidligere Agderposten-redaktør Oddvar Paulsen.