Sondre Gjerdalen tatt ut på rekruttlandslaget! – ØIF Arendal
Gjerdalen feirer etter scoring mot Sandnes. Foto: Helge N. Olsen

Sondre Gjerdalen tatt ut på rekruttlandslaget!

Sondre Gjerdalen, som har hatt en strålende start på sesongen etter sin overgang fra Fjellhammer til ØIF Arendal, har nå fått muligheten til å bli med rekruttlandslaget for å spille i treningskamper i Sverige den 2.-5. november. Dette er en velfortjent belønning for Gjerdalens imponerende prestasjoner på banen.

Gjerdalen har hatt en imponerende start på sesongen etter sin overgang fra Fjellhammer til ØIF Arendal. Hans harde arbeid og dedikasjon på treningsfeltet har ikke gått ubemerket hen, og han har nå blitt belønnet med en plass på rekruttlandslaget. Hans bidrag til ØIF Arendals forsvarspill og hans lidenskap og energi på banen har gjort ham til en verdifull ressurs.I den pågående sesongen har Gjerdalen allerede rukket å markere seg som en viktig målscorer for ØIF Arendal. Med 23 mål på 7 kamper.

– Gratulerer med uttaket, Sondre! Hva er dine tanker rundt å bli tatt med på rekruttlandslaget? Spurte vi Gjerdalen, som smilende delte sine refleksjoner om denne spennende muligheten. – Jeg har aldri vært med på noen landslag, jeg tror heller ikke jeg har vært aktuell for noe slikt tidligere heller. Dette var en ny opplevelse, og dette tror jeg blir kjempe kult! Svarer Gjerdalen. Når det gjaldt hva han så frem til med samlingen, var Gjerdalen entusiastisk. – Alt jeg har spilt av topphåndball er i Rema 1000-ligaen. Det blir spennende å prøve seg på en annen scene. Det blir moro å få prøve seg mot andre lag og spillere. Jeg ser også frem til å trene med helt andre spillere. Her møter man kanskje et enda høyere nivå på trening, større intensitet og en vilje til å vise seg frem. Det blir spennende å se hvordan spillere jeg har spilt mot trener, og det blir spennende å spille på lag med dem. Forteller Gjerdalen.

Når Gjerdalen reiser til Sverige for å representere Norge, vil han være en del av en talentfull tropp med spillere. Dette er en flott mulighet for spillere som Gjerdalen til å vise hva de er laget av og få erfaring på et internasjonalt nivå.

Vi ønsker Sondre Gjerdalen og resten av laget lykke til i treningskampene mot Ukraina og Polen,

Resten av troppen:

Navn, klubb, kamper/mål

Robin Paulsen Haug, Elverum Håndball, 2/0
Sander Drange Heieren, TTH Holstebro, 5/0
Sondre Gjerdalen, ØIF Arendal, 0/0
Kasper Sjursen Syversen, IL Runar, 0/0
Viktor Petersen Norberg, Drammen HK, 0/0
Benjamin Berg, Önnereds HK, 0/0
Truls Grøtta, HK Malmö, 0/0
Trym Korperud Johnsen, Drammen HK, 0/0
Jørgen Jansrud, Halden IL THB, 0/0
Felix Abrahamsen Lunde, Haslum HK, 0/0
Simen Ulstad Lyse, Kolstad Håndball, 0/0
Kasper Thorsen Lien, Elverum Håndball, 6/11
Aksel Horgen, SG Flensburg-Handewitt, 4/9
Sindre Heldal, Elverum Håndball, 4/6
John Thue, Nærbø IL, 0/0

Ledelse
Geir Erlandsen, landslagstrener
Valery Putans, trener
Espen Christensen, målvaktstrener
Maria Øgreid Leitao, fysioterapeut
Jan Erik Andreassen, teamadministrator

Kampene spilles i Stiga Sports Arena Hall A1:

03.11 kl. 16.40 Norge – Ukraina
04.11 kl. 15.40 Polen – Norge