NÅ ER DET PÅ TIDE Å KJØPE BILLETTER TIL OKTOBERFEST!! – ØIF Arendal

NÅ ER DET PÅ TIDE Å KJØPE BILLETTER TIL OKTOBERFEST!!

Lørdag 28. oktober møter ØIF Arendal Nærbø til kamp i Rema 1000-ligaen, og rett etter kampen er slutt blir det en fantastisk Oktoberfest i Sør Amfi. Her blir det buffet med god mat, det blir godt drikke og det blir knall underholdning. Johnnyboy og Åsmund Åmli har stemt gitaren og rensket stemmen, så her blir det stemning!

Etter et par år med covid er det endelig klart for Oktoberfest igjen. Arenaen pyntes, festdraktene er klare og underholdningen er klar. Det som mangler er mengder med feststemte mennesker som er klare for en hyggelig kveld sammen, og det beste av alt, DU kan bli en del av denne gjengen. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke deg inn på https://oif-arendal.woow.no/?fbclid=IwAR2VQpqe03rqTxKcMX3YsDATja-L1D7beBW2chh19Z5FDafq_CqUp3WhMdE#!/shop/product/1/121/ for å kjøpe deg billett. Og du, det beste er jo at om du kjøper denne billetten, har du også inngang til kampen i forkant!

Kvelden blir som en Oktoberfest skal være, mengder med god mat og godt drikke!! Er dere en forening, syklubb, mekkegjeng eller en bedrift som vil gjøre noe hyggelig sammen en mørk høstkveld? Da er Oktoberfest i Sparebanken Sør Amfi svaret! Vi har kun plass til 400 personer, så kjøp billetter i dag!