SUPPORTERBLOGG: Gutta må på jobb! – ØIF Arendal
03 Sept 2023 ØIF-Halden

SUPPORTERBLOGG: Gutta må på jobb!

Kveldens motstander er Sandnes. De har overrasket oss og står med 4 strake seiere i Rema 1000 ligaen mot  Haslum, Fjellhammer, Bækkelaget og Bergen Håndball. Sandnes har 8 poeng, ØIF Arendal har 7 poeng, dette er en kamp vi inderlig ønsker å vinne. Vi vil ha Sandnes bak oss, men kampene som har blitt spilt hittil i eliteserien viser at ingen lag kan spasere seg til seier.

Vi håper ikke de 2 siste kampene har skremt tilskuerne vekk. Det var magisk i Sparebanken Sør Amfi når vi vant thrilleren mot Elverum, den stemningen ønsker vi for gutta i hver eneste kamp. Det er sånn stemning som gir spillerne ekstra energi.

Vi aner ikke hva som skjedde forrige søndag. Vi var tilstede i hallen og det var vondt og frustrerende å se spillerne streve. Josip var tydelig da vi tok en prat på Flesland, denne kampen skulle de vunnet og skuffelsen i ansiktet var stor. Vi må hylle spillerne for måten de var på da de ankom Flesland etter kamp. Vi vil tro at de bare ville finne seg en plass å vente til boarding startet. Men de tok seg god tid til Evelyn og Bella med autografskriving før de slo av en prat med oss. At de er takknemlige for støtten er det ingen tvil om. Vi håper vi var tydelige på at vi aldri gir oss, ingen reise for å støtte dem er forgjeves og vi angrer aldri! 

Vi vet de har jobbet knallhardt denne uken, studert videoklipp, terpet på detaljer, de har gjort alt de kan og sikkert litt til for å være godt nok forberedt til kveldens kamp. Vi er spente på om publikum finner veien til Sparebanken Sør Amfi. Det skal bare en dårlig kamp til for at de negative kommentarene dukker opp i kommentarfeltet. Og la oss presisere, folk må få lov å skrive det de vil… Men hjelper det noe? Vi vil alltid mene at det er i motgang spillerne trenger oss som mest, det er i motgang vi kan vise at vi er ekte supportere. Så vi velger derfor å være positive! Det betyr ikke at vi aldri er kritiske, men vi trenger ikke ta den biten i kommentarfeltet, det velger vi å gjøre i samtaler med både spillere, trenere og andre folk rundt klubben. Da kan det nemlig bli noe konstruktivt ut av det. Det er så enkelt at det ØIF Arendal trenger nå er at vi kjøper billett og kommer oss i hallen.

Svermen i full jubel etter Elverums kampen. Foto: Helge N. Olsen

Sandnes mistet 2 av sine bærebjelker før denne sesongen, brødrene Tord og Henning Lea Knutsen. Det betyr at andre kan tre frem. Toppscorer for Sandnes så langt i sesongen er Martin Eberlein, en venstrehendt bakspiller vi skal se opp for.  Andre spillere å bite seg merke i er Kjetil Johansen, spilleren med flest assist i eliteserien, og vi ser alltid litt ekstra på kantspiller Martin Helland som har puttet mange baller i mål denne sesongen. Vi gleder oss stort til å treffe Martins foreldre som vi ble veldig glad i i Ålgård-perioden vår. «Vår» Jakob Lorentzen har vært ute med skade, vi håper han blir å treffe i Sparebanken Sør Amfi, det er alltid stas å treffe igjen spillere som har satt sine spor. 

Jakob Lorentzen på ØIF trening. sommer 2022

Sandnes er i flytsonen, de mener de har gode sjanser mot ett så langt ustabilt ØIF Arendal. Våre spillere må på jobb, de må være 100% påskrudd fra første sekund, kjempe om hver eneste ball og spille med hjertet på utsiden av drakta! Så skal vi som sitter ringside gjøre alt for å gi spillerne ekstra energi! Kom på kamp folkens, ØIF Arendal trenger vår støtte og fortjener vår støtte! GOD KAMP!

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansva