ØIF Arendal med overbevisende seier mot Sandnes! – ØIF Arendal

ØIF Arendal med overbevisende seier mot Sandnes!

I kveldens spennende håndballkamp var det ØIF Arendal som dominerte mot Sandnes, med en sluttresultat på hele 36-25. Det var en kamp som startet med høy intensitet, og ØIF Arendal tok tidlig kontroll over spillet.

Målvakt Kristijan Jurisic viste seg som en solid siste skanse med en bemerkelsesverdig redningsprosent på 64 % i første omgang, en imponerende prestasjon som virkelig bidro til lagets suksess.

Kristijan Jurisic straffe redning. Foto: Helge N. Olsen

Mathias Larson åpnet målkontoen for ØIF Arendal bare 38 sekunder inn i kampen, og det var et tidlig tegn på at dette skulle bli en spesiell kveld. Kampen fortsatte med høyt tempo, og ØIF Arendal trakk gradvis fra mot slutten av første omgang, og ledet 16-9 ved pausen.

I den andre omgangen fortsatte ØIF Arendal å dominere, med Mathias Larson som scoret det første målet. Haftor Vignisson utmerket seg spesielt i den andre omgangen, og endte opp med imponerende fire scoringer. Det var også gledelig å se at spillere som Adrian Evensen og Sebastian Løvlie Simonsen fikk sjansen til å skinne på banen. Lokalhelten Adrian Evensen bidro med to scoringer, mens unggutten Sebastian Løvlie Simonsen satte tre baller i målet.

Haftor Vignisson imponerte i 2. omgang. Foto: Helge N. Olsen

To andre unge talenter, Mathias Wahlstrøm og Arni Sigurbergsson, som har vært sentrale spillere for Øyestads 2. divisjonslag de siste sesongene, fikk også muligheten til å delta i kampen. Deres innsats var imponerende, og Mathias Wahlstrøm klarte å legge til enda et mål på tavlen for ØIF Arendal.

En fantastisk kamp med mange som får muligheten og mange som leverer! Nå ser vi frem mot Drammen borte til onsdag!