MATIC :- Vi skal brette opp eremene! – ØIF Arendal
19 Sept 2023 ØIF-Runar

MATIC :- Vi skal brette opp eremene!

I forkant av den morgendagens kamp mot Sandnes, har vi tatt en prat med Mario Matic for å få et innblikk i hvordan laget forbereder seg. Mario deler sinetanker om treningsuken og utfordringene de møter.

Treningsuka har gått sin gang, men hvordan har den vært inn mot Sandnes-kampen? – treningsuken har vært relativt fin, men med litt færre spillere til stede på trening enn vanlig. Dette er en del av det normale bildet i sesongen, der skader og andre forhold kan påvirke deltakelsen, forteller Mario

Når det gjelder forberedelsene til Sandnes-kampen, er det tydelig at Mario Matic og laget hans tar oppgaven på alvor. – Sandnes er et lag i flyt, og vi er fullt klar over at dette blir en tøff kamp. Spesielt har Sandnes enkelte bakspillere som har hatt en imponerende start på sesongen. Dette gjør dem til en farlig motstander som ikke kommer til å gi opp dersom de får troen på seier, fortsetter Mario

Mario Matic i aksjon mot Halden. Foto: Helge N. Olsen

Sandnes kommer til Sør Amfi som en overraskelse i Rema 1000-ligaen, og de er i kjempeform. Hvordan har Mario Matic og ØIF Arendal tenkt å slå dem? – hovedfokuset er på vårt eget spill og prestasjon. Vi fokuserer ikke så mye på motstander laget, men fokuserer på å utføre vårt eget spill på best mulig måte. Nøkkelen i denne kampen blir å brette opp ermene og heve nivået fra den forrige kampen mot Viking TIF. Vi ser frem til å motta all den energien og støtten som Sør Amfi-publikummet gir oss, og vi vil svare med en energisk innsats på banen, avslutter Mario