Se på DISSE bildene for å komme i feststemning! – ØIF Arendal

Se på DISSE bildene for å komme i feststemning!

28. oktober er det kamp mot Nærbø i Rema 1000-ligaen. Umiddelbart etter kampen rigges det til Oktoberfest i Sparebanken Sør Amfi. Det blir garantert god stemning med fengende musikk, fantastisk mat og noe godt å drikke.

Billett koster 400 kroner, og inkluderer inngang til BÅDE kampen og Oktoberfesten. Dette er en fantastisk mulighet til å oppleve en fin kveld- først med to gode håndballag- for så å kunne møte venner og kjente fra håndballmiljøet, samt våre fine samarbeidspartnere. Åsmund Åmli og Johnnyboy står for underholdningen og maten er en fantastisk buffet fra Castelle.

Se på noen bilder fra tidligere fester for å komme i stemning til 28. oktober!

Billetter kan kjøpes her eller i ØIF appen.