Den elektriske stemningen i Sør Amfi vil du ikke gå glipp av! – ØIF Arendal
Full jubel etter seier over Elverum. Foto : Helge N. Olsen

Den elektriske stemningen i Sør Amfi vil du ikke gå glipp av!

Var du ikke på kampen mot Elverum? Den elektriske stemningen i Sparebanken Sør Amfi når ØIF Arendal slo Elverum var helt uforglemmelig. Hallen var gjennomstrømmet av spenning, energi og lidenskap fra de nesten 1800 tilskuerne som hadde samlet seg for å være en del av dette spektakulære øyeblikket. Det var som om luften selv var ladet med forventning og glede, og det var en opplevelse man virkelig ikke ville gå glipp av.

Jørn Holmestrand, lederen i Svermen, kunne knapt skjule sin entusiasme. Han var en av mange som hadde lengtet etter denne typen magi i hallen i lang tid. Det er noe helt spesielt ved å være til stede når Sør Amfi er elektrisk, og denne kampen var intet unntak. Fra første avkast til sluttsignalet gikk, var det en intens spenning i luften. Begge lag kjempet tappert, og det var umulig å forutse utfallet før den siste sekunden av kampen.

Jørn Holmestrand leder i Svermen. Foto: May Elin Aunli

Publikum i hallen var en viktig del av den elektriske stemningen. Fra hver krok og krok av hallen kunne man høre jubel, rop og applaus. Det var ikke bare de nærmest banen som var ivrige, men entusiasmen smittet over på alle tilskuere i hallen. Det var som om hele arenaen var i symbiose med lagene på banen, og det skapte en kollektiv følelse av spenning og fellesskap.

Opplev disse sluttsekundene fra Elverum kampen. Video : Stian Refsdal

Nå, etter en slik uforglemmelig opplevelse, er det bare én ting å gjøre: Kjøpe billetter til neste kamp. Søndag er en ny mulighet til å oppleve den magiske stemningen når ØIF Arendal tar imot Sandnes. Ta med deg en venn, familiemedlem eller kollega, og bli en del av den elektriske atmosfæren i Sparebanken Sør Amfi. Det er en opplevelse du virkelig ikke vil gå glipp av. Lad opp, hei på laget, og la deg rive med av den fantastiske stemningen som kun live idrett kan skape.

Billetter kan du kjøpe ved å klikke her!

Opplev den magiske stemningen du også!