#4 DAGER IGJEN – Overraskelseslaget Sandnes står for tur. Nå er det vi som skal overraske!! – ØIF Arendal

#4 DAGER IGJEN – Overraskelseslaget Sandnes står for tur. Nå er det vi som skal overraske!!

Søndagens motstander Sandnes har overrasket så langt denne sesongen og inneha for øyeblikket 4. plassen på tabellen. Laget som før sesongen ble dømt nord og ned av ekspertene, har jevnt og trutt samlet poeng i sesongåpningen. Søndag skal ØIF gutta sette en stopper for Sandnes sin poeng fangst.

ØIF Arendal vil gjerne vise seg fra sin beste side til søndag, når overraskelseslaget Sandnes står på motsatt banehalvdel i Sparebanken Sør Amfi. Guttene har brukt dagene etter sjokktapet i Bergen på å trene godt og riktig inn mot neste kamp, en kamp man skal vinne. Men for at man skal klare dette er det viktig med god støtte fra tribunen. Billettene ligger ute for salg og det er bare å logge seg på og kjøpe billetter til liten og stor – ja, far og mor.

Søndag vil det i tillegg lønne seg å være tidlig ute, klubben starter nemlig opp en mini fanzone for barna. Her vil det bli mulighet for ansiktsmaling og utfoldelse i hinderløype. Mens barna har det moro i fanzone, kan de voksne ta lodder eller slappe av i kaféen med litt mat og drikke. Kampstart er kl. 17.00, så kanskje en liten formiddagstur først og kamp og kos etterpå!!

Alle som forhåndskjøper billetter til kampen mot Sandnes er med i trekningen av to VIP billetter til kampen mot Nærbø 28.10. Forrige kamps vinner av 2 VIP billetter ble Marius Fodnes, som får tilsend sine billetter foran søndagens kamp. Så har du lyst til å se hvordan det er på VIP og spise et godt måltid før kamp, da bør du kjøpe billett allerede i dag for å bli med i trekningen.

Billetter finner du her: OIF – billettsalg (woow.no)