SNART ER DET KLART FOR ÅRETS OKTOBERFEST I SØR AMFI – Kjøp billetter i dag!! – ØIF Arendal

SNART ER DET KLART FOR ÅRETS OKTOBERFEST I SØR AMFI – Kjøp billetter i dag!!

Lørdag 28. oktober inviterer ØIF Arendal til tradisjonell Oktoberfest i Sparebanken Sør Amfi. Her blir det topp stemning, god mat og underholdning. Det er kun 400 plasser og privatpersoner og bedrifter er velkommen til å bli med.  

ØIF gutta er klare til Oktoberfest – kommer du? Foto: Helge N. Olsen

Etter Rema 1000-liga kampen mellom ØIF Arendal og Nærbø den 28.10, er det duket for ØIF Arendal sin tradisjonelle oktoberfest i Sør Amfi. Som alltid skal partyfaktoren være høy, det skal være god stemning fra første sekund og ikke minst skal det være underholdning. Johnnyboy og Åsmun Åmli sørger for underholdningen, mens Castelle leverer en delikat og smakfull Oktoberfest buffet. I barene kan man få seg litt å leske på og stemningen pleier alltid å være som den skal på en oktoberfest.

Kun 400 plasser er altså tilgjengelig og prisen for hele moroa inklusive kamp i forkant er kun kr. 400,- pr. person. Dette inkluderer altså kamp billett, billett til Oktoberfest og Castelle sin smakfulle buffet. Bestill billetter allerede i dag på https://oif-arendal.woow.no/?fbclid=IwAR2VQpqe03rqTxKcMX3YsDATja-L1D7beBW2chh19Z5FDafq_CqUp3WhMdE#!/shop/product/1/121/ Her gjelder første mann til mølla!!