PIZZABAKEREN LOUNGEN ER TILBAKE – ØIF Arendal
Fra loungen sist sesong

PIZZABAKEREN LOUNGEN ER TILBAKE

Fra og med førstkommende søndag er Pizzabakeren loungen tilbake før vår hjemmekamp mot Sandnes. Her blir det servert pizza, brus og det blir ulike konkurranser som lykkehjul. I tillegg kan man få et møte med ØIF Arendal sine spillere.

I fjorårs sesongen var Pizzabakeren loungen en populær samlingsplass for yngre lag og foreninger. Før kamp var det samling med pizza, brus, lykkehjul og besøk av spillerne. Her samlet man laget for en sosial greie før man satte seg på tribunen for å se kamp. Søndag starter vi opp tiltaket igjen og vi håper mange har lyst til å benytte seg av tilbudet, sier ØIF Arendals kontaktperson Marianne R. Johnsen.

Pizzalounge er en fin greie dersom man skal gjøre noe sosialt med laget, feire en seier, feire bursdag med gjengen, eller bare rett og slett være en vennegjeng som spiser og koser seg før kamp. Loungen koster kr. 150,- for barn og 175,- for voksne, det må bestilles minimum 10 plasser og bestillingen må være oss i hende innen fredag 13.10 kl. 12.00! Bindende påmelding sendes til; mrj@oifarendal.no.