#6 dager igjen – NÅ TRENGER ØIF GUTTA ALL DEN STØTTE DE KAN FÅ!! – ØIF Arendal

#6 dager igjen – NÅ TRENGER ØIF GUTTA ALL DEN STØTTE DE KAN FÅ!!

Etter en heller laber uke med cup exit og gårsdagens tap mot Viking TIF, er det nå laget trenger støtte og support. Dette er spillere som legger ned utallige treningstimer hver eneste uke, dette er vinnerskaller som hater å tape, dette er ambassadører for ØIF og for Arendal! Det er nå når alt ikke går på skinner at de trenger DEG på tribunen!! Kjøp billetter i dag og vis din støtte på søndag.  

Dette har vært en mørk uke for ØIF Arendal, etter at man onsdag røk ut av cupen og muligheten til å spille Final8 hjemme i Arendal. Bedre ble det ikke av at William Fiala Gjermundnes fikk hard medfart i kampen, noe som resulterte i en skade som vil sette ham ut av spill i en periode. Som om ikke det var nok, spiller laget en svak kamp mot nyopprykkede Viking TIF søndag kveld. En kamp der lite stemte og hvor hjemmelaget fikk styre det meste av kampen, det resulterte i at man måtte vende tilbake til Arendal uten poeng.  

Nå må man virkelig ta samling i bunn og børste av seg skuffelsen over mangelen på egne prestasjoner. Laget kommer garantert til å terpe, trene og analysere hva man skal gjøre i kampene fremover. Sportslig er det lite vi utenfor laget kan gjøre, men en ting kan vi bidra med, SUPPORT og støtte!! Beste måten å gjøre det på er å kjøpe billett, møte opp i Sparebanken Sør Amfi på søndag og heie og støtte guttene fra tribuneplass. Bli med som den 8`ende spilleren, vis guttene at DU er på deres lag og hiv deg med på tribunen, for god stemning er alltid kjærkomment!!

Slike scener elsker vi!!