SUPPORTERBLOGG: Endelig tur til Bergen! – ØIF Arendal

SUPPORTERBLOGG: Endelig tur til Bergen!

Skuffelsen etter NM-exit har gitt seg, vi så fremover allerede dagen etter. Idrett kan være magisk og den kan være brutal. Med 4 dagers mellomrom vant vi med ett mål mot Elverum og tapte med ett mål mot Nærbø. Nå skal vi måle krefter med Viking TIF!

Så langt i sesongen står Viking TIF med 1 poeng etter uavgjort mot Fjellhammer. De var også nærme i lokaloppgjøret mot Bergen Håndball og tapte med kun ett mål. Vi er tydelige på at ingen motstander i ligaen kan tas lett på. Gutta må reise til Bergen med energi, fightervilje og vilje til å blø for drakta. Det SKAL tas med 2 poeng til vakre Arendal! 

Adrian G. Evensen fra trening.

Vi er på jentetur. Døtrene til Kenny Ekman, Evelyn og Isabella er med oss på en tur som i utgangspunktet er julegave de fikk for noen år siden. Hvert år får de nemlig en opplevelse/tur som julegave og av ulike årsaker har denne turen blitt utsatt flere ganger. Nå passet det perfekt. Vi har tatt Fløibanen og skuet utover Bergen i strålende solskinn, vi har vært på Akvariet, ett besøk på Magic Ice Bar hvor vi kom inn i en magisk verden hvor alt er laget av is og vi iført vinter poncho og votter nøt en drink, alkoholfri til jentene selvfølgelig og vi har vært på shopping. Gleden ble også stor da vi fant ut at Astri og Erik også hadde planlagt en tur til Bergen, nå blir vi en liten men ivrig gjeng. Bonus var det også at vi fikk feire bursdagen til Erik lørdag kveld, utrolig fine folk som vi har opplevd utrolig mye sammen med gjennom hele ØIF-livet vårt. Søndagen fikk vi tid til ett besøk hos «tante» Birgit som bor på Nesttun utenfor byen. Det er utrolig hyggelig og verdifullt å møte familie man så altfor sjeldent ser. 

Etter lørdagens storkamp mellom Elverum og Kolstad kan vi klatre forbi Elverum med seier mot Viking TIF og komme á poeng med Kolstad som ligger øverst på tabellen. Drammen kan forøvrig ta tabelltopp med seier i sin kamp mot Bækkelaget. Viking TIF er nyopprykket og vi vet ikke så mye om laget. Det eneste navnet vi gjenkjenner blant spillerne er Markus Buchardt, han spilte for Runar Sandefjord for noen sesonger siden. Toppscorer i Viking TIF er Miguel Piereira som står med 19 mål på 4 kamper, kanskje man skal ha ett ekstra øye på han… ØIF Arendal er soleklare favoritter og Viking TIF kan gå på banen uten høye skuldre. Vi må godt igang fra første sekund så vi ikke gir flyt til laget fra Bergen. Står forsvaret tett sammen, flytter bena, takler hardt, da kommer redningene og kontringer. Offensivt er jeg sikker på at vi får se kule aksjoner og vi håper som alltid på noe ekstraordinært som vi har fått se i alle kamper ØIF Arendal har spilt denne sesongen. Arbeidsoppgavene er fordelt. Ingrid har som alltid tromma, den har vært redningen etter stemmebånd-operasjon. Så skal Evelyn og Bella ha ansvar for hver sin omgang med megafon og statistikk. Kari har siktet seg inn på en god kopp kaffe og har selvfølgelig klargjort sine stemmebånd. Vi har hatt en vidunderlig helg i Bergen, nå skal den bare toppes med 2 poeng i banken, vi har troa! GOD KAMP!

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansvar!