Kjedelig kveld i Bergen – ØIF Arendal
01 Okt 2023 ØIF-Elverum

Kjedelig kveld i Bergen

ØIF Arendal reiste til Bergen med høye forventninger, men det ble en tøff batalje mot Viking TIF som endte med en 36-33 seier til vertene.

Kampen begynte utfordrende for ØIF Arendal, med Viking TIF som umiddelbart markerte seg med en sterk start. Etter bare 10 minutter hadde vertene allerede bygget opp en ledelse på 6-2, og det virket som om hjemmelaget var i ferd med å dominere. Ivan Eres i ØIF Arendal-målet måtte stå i mot flere skudd, men klarte å holde laget inne i kampen. Mot slutten av den første omgangen begynte ØIF Arendal å komme seg, og de klarte å redusere ledelsen til kun to mål før pause.

Ivan Eres stod en god kamp i Bergen. Dessverre var det ikke nok til seier. Foto: Helge N. Olsen

Andre omgang begynte på samme måte som den første, med Viking TIF som igjen tok kontrollen og økte ledelsen. Likevel ga ikke ØIF Arendal opp, og de kjempet seg tilbake inn i kampen anført av Mathias Larson. Dansken var sentral i ØIF Arendal sitt spill, og halvveis ut i den andre omgangen, med scoring fra Josip Vidovic, klarte ØIF Arendal å utligne til 25-25 i Åsane Arena. Spennende øyeblikk fulgte da Aksel Strupstad scoret, og ØIF Arendal gikk i ledelsen for første gang i kampen med 27-26.

Josip Vidovic. Foto: Helge N Olsen

Men dessverre klarte ikke ØIF Arendal å holde på ledelsen. Viking TIF svarte raskt og tok kontrollen igjen. Mot slutten av kampen gjorde ØIF Arendal flere tekniske feil, som Viking TIF utnyttet til sin fordel. Vertene sikret seieren med 36-33, og ØIF Arendal måtte innse at de ikke klarte å hente inn forspranget til Viking TIF.

Det var en intens kamp hvor begge lag kjempet hardt, men Viking TIF viste seg å være det sterkere laget denne gangen.