BØRSEN: Svak dag på jobben – ØIF Arendal

BØRSEN: Svak dag på jobben

– Først og fremst må vi på jobb, gutter. Slik lød ØIF-trener Heine Jensens oppsummering da han tok kampens lagets første time-out i sjokktapet mot TIF Viking i Bergen. Og det var flere ØIF-spillere som hadde en svak dag på jobben da laget tapte 33-36 for bunnlaget.

Aksel Strupstad, Mathias Larson eller Ivan Eres? Hvem var best? ØIFs egen jury hadde en svært vanskelig oppgave etter det overraskende tapet.

Ivan Eres holdt ØIF inne i kampen i første omgang. Da hadde han ni redninger hvorav en dobbeltredning som var svært imponerende. 34 prosent var redningsprosenten i første omgang, men ØIF-keeperen maktet ikke å følge opp i andre omgang. Da ble det kun fire redninger. I andre omgang var det Aksel Strupstad som sto fram. Det smalt i forsvar hver gang han var involvert, og han scoret 7 mål i kampen.

Mathias Larson ble toppscorer med 10 mål. Han var sikkerheten selv på straffekast, og var alt i alt ØIFs beste sett de to omgangene under ett. 5 poeng til dansken.

Mathias Larson her mot Elverum. Foto: Helge N. Olsen

Aksel Strupstad får 3 poeng, og Ivan Eres 2 poeng. Det siste poenget går til Sander Løvlie Simonsen som spilte seg opp etter en svak start.

I hver kamp gis det 5 poeng til beste ØIF-spiller, 3 poeng til den nestbeste, 2 poeng til nummer tre og 1 poeng til nummer fire. Juryen består av Svermen-entusiast Ingrid Sunde, tidligere landslagsspiller Sondre Paulsen, ØIF-entusiast Ansgar Båsland og tidligere Agderposten-redaktør Oddvar Paulsen.