ØIF Arendal inviterer til aktivitetsdag 20. oktober – ØIF Arendal

ØIF Arendal inviterer til aktivitetsdag 20. oktober

Fredag 20. oktober arrangerer ØIF Arendal aktivitetsdag i Sparebanken Sør Amfi for barn født i 2011, 2012 og 2013. ØIF Arendal trener Luka Panza står for innholdet og planleggingen av dagen, mens ØIF sine elite-spillere skal være instruktører. Dette er en unik mulighet til å både møte og bli trent av noen av landets beste håndballspillere!

Skrevet av Stian Refsland

Luka Panza står for planleggingen til aktivitetsdagen. Foto: May Elin Aunli.

Viktig valg som skal tas

– Vi arrangerer dette for å inspirere unge utøvere som står foran et viktig veiskille i deres karriere. Mange av disse barna driver med flere forskjellige idretter, og har i fremtiden et viktig valg som skal tas i om det blir for eksempel håndball eller fotball de skal satse videre på. Vi håper at denne aktivitetsdagen kan være en inspirasjon til at det er håndball de velger, forklarer Luka Panza

Aktivitetsdagen varer fra 08:45 til 15:30 og består av en teoridel, to håndballøkter, skadeforebyggende trening og selvfølgelig også matpauser.

Slik ser oppsettet for håndballaktivitetsdagen ut.

– Vi ser på dette som et bra initiativ og det legger grunnlaget for et godt samarbeid med Mira Mare som er vår støttespiller i dette prosjektet, sier Panza.

Det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder, og deltakelse er begrenset til maks 80 personer. Kr. 400,- pr. pers, som dekker håndballtrening, fysisk trening, mat (1 måltid) og familiebillett til kamp 29. november.

– Først om fremst arrangerer vi dette for å motivere de unge. Våre spillere kan hjelpe dem med å se på deres teknikk og gi dem gode tips som de kan ta med seg videre i sin idrettskarriere, avslutter Panza.

Påmelding på oifarendal.no (i butikken), eller i ØIF Arendal appen.