SUPPORTERBLOGGEN: Veien til Final8 fortsetter! – ØIF Arendal
Svermen i full jubel etter Elverums kampen. Foto: Helge N. Olsen

SUPPORTERBLOGGEN: Veien til Final8 fortsetter!

Vi føler ikke vi var spesielt heldige med trekningen. Nærbø borte har vært vanskelig for oss de siste sesongene. Det er på tide å endre dette. 

En ihuga Nærbø-supporter har vært ganske opptatt av ØIF Arendal på Twitter i høst, eller X som det nå heter. Han melder blant annet: «ØIF er ett møkka lag, rykk ned!» Han har til og med laget en egen liste over mest mislikte lag… Der havner vi skuffende nok bare på en andre plass og begrunnelsen er publikum. Vi aner ikke hva vi gjør som får han til å mislike oss, håper bare vi gjør masse av det så vi klatrer helt til topps på listen hans. Etter innlegget hans på X etter vår kamp mot Elverum har vi en liten mistanke om at sirenen på megafonene spiller en rolle…  Vi lover å kun bruke sirenen hvis vi føler det er nødvendig. Vi føler vi har mye å revansjere når gutta entrer banen i kveld.

Svermen i full jubel etter Elverums kampen. Foto: Helge N. Olsen

Det har blitt to-sifret tap de 2 siste bortekampene vi har spilt mot dem. Nærbø står med 3 strake tap vi med 3 seiere, det er viktig at ØIF Arendal har nullstilt etter den deilige seieren over Elverum. Har Nærbø mistet selvtilliten? Eller gir de dårlige kampene ekstra motivasjon? Nærbø sin kantspiller Svensgård uttaler at ØIF Arendal må bære favorittstempelet og at Nærbø kan spille helt uten press, hmmmm, legger de ikke press på seg selv?  

Svensgård i duell med Frederik Børm fra oppgjøret i Sør Amfi forrige sesong. Foto: Helge N. Olsen

Det eneste som er 100% sikkert er at vi må være påskrudd fra første sekund! Vi kommer ikke til å få noe gratis! Kamper som dette er noe av det kuleste for oss supportere, for spillerne også vil vi tro. Det er kun denne kampen vi får, det kommer ingen ny sjanse, det er vinn eller forsvinn! Det er nerver i høyspenn, og dagene inn mot kampen har til tider vært uutholdelige – ventingen er det verste… 

Det er en god gjeng som setter kurs vestover mot Jæren. Det skulle egentlig bare mangle, det er sesongens hittil viktigste kamp. Vi er også så heldige at det er mange i Sundefamilien som er ØIF-fan og flere av disse blir med på tur.  Med oss på bussen har vi som alltid god stemning, hjemmebakst, kaffe, trommer og supporter-tuter, vi er så klare! 

Vi har lenge undret oss over en ting… Vi har sett det i flere kamper Nærbø har spilt på hjemmebane. Hvorfor tillater delegater at både Ruud og Haugseng står oppe på sidelinjen gjennom hele kampen? En bagatell men bør ikke de nevnte herrene følge regler som Norges Håndballforbund har besluttet? Siterer fra Norges Håndballforbund: «retten til å fritt bevege seg gjelder for én av lagets ledere om gangen». 

 Vi er så stolte over våre spillere og teamet rundt. For en gjeng med hyggelige og inkluderende mennesker som gir så mye av seg selv. Mange mener det er galskap å bruke så mye tid og penger på å reise rundt, for oss er det en livsstil. Det er så mye mer enn kampene. Det er vennskap på tvers av alder, ett eksempel på det er turene vi hvert år har til Trondheim hvor den yngste er 26 og den eldste er 75. Vennskap for livet! Det er det som er magisk, når vi setter oss på bussen idag spiller det ingen rolle om man er gammel eller ung, hun, han eller hen, legning, yrke, bakgrunn, vi er med i bussen fordi vi elsker ØIF Arendal og vil oppleve magien sammen. 

Svermen på tur til Trondheim. Arkiv foto

Kvelden før kvelden ladet vi opp med quiz på Castelle i regi av ØIF Arendal. Spillere, administrasjon, frivillige, samarbeidspartnere og selvfølgelig Svermen var tilstede. En gild kveld med heller dårlig resultat for vår del. Vi trøster oss med at det er første av fire kvelder og vi har plan om å klatre på resultatlisten. Stemningen i Nye Loen eller Sparebanken Vest Arena som den nå heter er alltid magisk. Ett entusiastisk hjemmepublikum som vi må prøve å overdøve. Kanskje våre spillere er med på å stilne dem med finter, flyvere, taklinger og gnistrende spill? Vi vet de kan! Tar vi oss ett skritt nærmere Final8 ikveld? Vi skal hvertfall gi alt fra tribunen så har vi fasiten senere ikveld. GOD KAMP! 

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansvar!