KAMPEN I DAG BLIR IKKE STREAMET! – ØIF Arendal

KAMPEN I DAG BLIR IKKE STREAMET!

I dagens spennende oppgjør mellom Nærbø og ØIF Arendal blir dessverre ikke kampen tilgjengelig for strømming. Dette kommer som en skuffelse for mange som hadde sett frem til å følge lagene i aksjon.

MyGame har rettighetene til å streame NM-kamper, inkludert denne spennende kampen mellom Nærbø og ØIF Arendal. Imidlertid har det oppstått tekniske problemer som hindrer at kampen kan sendes som planlagt. Tidligere i år ga Nærbø beskjed om at kameraene som MyGame benyttet, ikke fungerte som de skulle. Dessverre har dette problemet ikke blitt løst, og det fører til at vi i dag ikke kan tilby en livestream fra kampen.

Selv om vi er skuffet over situasjonen, vil vi fortsatt sørge for at våre supportere kan følge med på kampen på en eller annen måte. Vi vil oppdatere dere gjennom ett innlegg som vi oppretter 15 minutter for kampstart på vår Facebook konto, samt via Facebook / Instagram -storyen vår. På denne måten kan dere fortsatt følge med på kampen.