SUPPORTERBLOGG: Velkommen til Søndenå, Elverum og Taigan! – ØIF Arendal

SUPPORTERBLOGG: Velkommen til Søndenå, Elverum og Taigan!

Den beste kampen å vinne, den verste å tape. Det som kommer til å gjøre litt ekstra vondt ikveld er å se Magnus Søndenå i feil drakt. Noen har ytret at Magnus kler hvitt og svart bedre enn rødt og svart, der er vi 100% uenige! Det er ingen hemmelighet at Magnus og hans familie betyr utrolig mye for oss. Vi har jevnlig kontakt, vi må jo passe på at han har det bra oppi skogen. Så vet vi heldigvis at Magnus kan trives hvor som helst. Vi hadde en lang prat med  mamma Anne på onsdag og vi gleder oss til en god klem og samtale i hallen. Hun heier selvfølgelig på Magnus ikveld men vi vet med sikkerhet at ØIF Arendal er laget i hjertet hennes. 

En som er tilbake i riktige farger er Josip. Det varmer våre supporterhjerter. Vi forsto aldri hvorfor han ble brukt så lite i Elverum og kommentarfeltet avslørte at det var det mange elverumsinger som heller ikke forsto. Vi er så glad han er hjemme igjen og vi håper han briljerer i kveldens kamp. 

Josip Vidovic tilbake i ØIF drakta. Her i aksjon mot Runar. Foto: Helge N. Olsen

Det er alltid ekstra nerver i forkant av oppgjørene mot Elverum. Det er en dårlig skjult hemmelighet at vi har hatt ett anstrengt forhold til Taigan gjennom årene. Det har blitt meldt mye mellom supporterne fra begge lag, vi har lenge følt at vi er ferdige med det men vi blir ikke overrasket om det kommer noen kommentarer på ØIF sin facebook etter kveldens kamp dersom Taigan er fornøyd med resultatet. Vi skal gjøre vårt for at de ikke er fornøyd for å si det sånn… 

Elverum er det eneste laget i REMA 1000 ligaen som er ubeseiret uten poengtap. Det hadde vært moro å gjøre noe med. Vi håper Heine og Luka har benyttet andre kamper enn cup-kampen Elverum spilte mot Falk Horten når de har analysert. All honnør til Falk men Elverum var ikke påskrudd. Det er de garantert ikveld! 

Etter at Kolstad har åpnet overraskende svakt denne sesongen med uavgjort mot oss og tap for ett skaderammet Runar Sandefjord er det mange lag som har fått ekstra motivasjon. Elverum inkludert. Alt ligger til rette for at serien skal bli mer spennende enn man hadde trodd. For at ØIF Arendal skal være ett av lagene som kjemper i toppen utover i sesongen må vi se spill i toppen av skalaen. Vi har sett i hver eneste kamp hvordan toppnivået er, da spiller gutta rask, underholdende og god håndball. Bunn-nivået må heves og de gode periodene må bli lengre, vi så antydning til det i oppgjøret mot Krs Topphåndball, det lover bra for kampene som venter. Folk må heller ikke ignorere at 3 av våre 5 poeng har vi tatt mot forrige sesongs suverene vinner og bronsevinner, nå skal vi jakte poeng mot sølvvinneren! 

Dagur jubler høyt etter scoring mot Runar. Foto: Helge N. Olsen

Vi har ett inderlig ønske og håp om 1500+ i Sparebanken Sør Amfi ikveld! Det kan helt ærlig være med på å vippe kampen i vår favør. Våre ny-signeringer har til gode å spille for en fullsatt arena, det hadde vært kult om vi ga dem det. Elverum har varslet til ØIF Arendal at de kommer i hopetall og hos oss får de selvsagt gode plasser. Det er gøy at Taigan velger å ta turen til vakre Arendal, vi stusset litt når de valgte å boikotte Final8, da var det stusselig på feltet Elverum hadde fått tildelt. Ryktene sa at de boikottet fordi de ikke ønsket at ØIF Arendal skulle tjene masse masse penger, isåfall har de ikke fulgt med i timen… Hvor mange busser de kommer med får vi vite om noen timer, uansett må trauste sørlendinger legge hemningene hjemme og gi alt! Og vær så snill, prøv å kle dere i riktige farger og husk at hvitt er absolutt IKKE innafor. Vi gleder oss og teller ned, ventingen er uutholdelig men snart er vi der…GOD KAMP! 

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansvar!