1 dag igjen : – Gleder meg til å se alle igjen, sier Søndenå! – ØIF Arendal

1 dag igjen : – Gleder meg til å se alle igjen, sier Søndenå!

Det er en spesiell følelse når en tidligere spiller vender tilbake til sitt gamle hjem, og det er nettopp hva som skjer når Elverum-spilleren Magnus Søndenå besøker Sør Amfi for å møte ØIF Arendal. Vi tok en prat med Søndenå for å få innsikt i hans tanker om å komme tilbake til Arendal og forventningene til det kommende oppgjøret.

– Hvordan blir det å komme tilbake til Arendal igjen? spurte vi Søndenå. Han smilte og svarte: – Det er mange mennesker i og rundt klubben som har gjort et stort inntrykk. Det blir spesielt, og jeg gleder meg til å se alle igjen.

Denne kommentaren viser tydelig at følelsene for Arendal og klubben fremdeles er sterke hos Søndenå, selv om han nå representerer Elverum. Det er alltid en spesiell glede knyttet til å gjenforenes med tidligere lagkamerater, trenere og supportere.

Søndenå i kamp om ballen mot tidligere Elverum spiller Eric Joahnsson. Foto: May Elin Aunli

Når det gjelder forventningene til oppgjøret mellom ØIF Arendal og Elverum, var Søndenå klar på at dette er en kamp som betyr mye for begge lagene. – Kampene mellom ØIF Arendal og Elverum er alltid spesielle. Kampene har vært tøffe og tette opp igjennom sesongene. Det er to lag som vil vinne, uttalte han. Søndenå har et ønske om å bidra til at Elverum går seirende ut av oppgjøret, han avsluttet med et smil – Også håper jeg at når vi takker for kampen, er det jeg som reiser fra Sør Amfi med et smil om munnen.