2 dager igjen! Larson VS Grøndahl – ØIF Arendal
Mathias Larson i aksjon i hjemmekampen mot Halden. Foto: Helge N. Olsen.

2 dager igjen! Larson VS Grøndahl

Til søndag står ØIF Arendal overfor sin rival, Elverum, i en kamp som lover både intensitet og målrike øyeblikk. Dette oppgjøret blir ekstra spesielt da to av toppscorerne i REMA 1000 ligaen møtes Tobias Grøndahl som troner øverst, og nummer 3 for ØIF Arendal, Mathias Larson.

Før møtet med ØIF Arendal leder Tobias Grøndahl toppscorerlisten med imponerende 36 mål på kun 4 kamper. Han har bidratt med 11 mål fra straffemerket og 25 spillemål, noe som gir en fantastisk snitt på 9 mål per kamp for Grøndahl.

Tobias Grøndahl i Sør Amfi. Arkiv foto

Mathias Larson, som tidligere mistet store deler av forrige sesong på grunn av skader, har i sesongstarten virkelig vist hva han er kapabel til. Med 29 mål på 4 kamper, hvorav kun ett mål kom fra straffemerket, har han 28 spillemål og har spilt en nøkkelrolle for ØIF Arendals lag. Larson opprettholder et solid snitt på 7,2 mål per kamp.

Mathias Larson i aksjon i hjemmekampen mot Halden

Både Larson og Grøndahl er essensielle brikker i sine respektive lag, og det blir utrolig spennende å se om begge kan holde oppe sitt imponerende målsnitt når ØIF Arendal og Elverum står ansikt til ansikt søndag klokken 19:15. Dette oppgjøret blir en «kamp i kampen,» hvor begge stjernene vil kjempe om å dominere målprotokollen og bidra til seieren for sine lag. Det er uten tvil en kamp du ikke vil gå glipp av!