4 dager igjen: KJØP BILLETTER – VINN VIP BILLETTER!! – ØIF Arendal

4 dager igjen: KJØP BILLETTER – VINN VIP BILLETTER!!

Nå er det bare fire dager igjen til gutta fra skauen, Elverum kommer på besøk i Sparebanken Sør Amfi. Laget vi har kjempet mang en kamp om edle metaller opp igjennom årene, laget vi elsker å hate, laget som virkelig har blitt vår rival! Ryktene vil ha det til at Elverum kommer med en god porsjon selvtillit og en horde supportere, etter å så langt ikke ha avgitt poeng i serien. Så nå er det bare en ting å gjøre kjære sørlendinger, MOBILISERE!!  

At vår motstander søndag ikke har avgitt poeng i sesongstarten gjør at interessen for denne kampen burde være mer enn stor. Dette er kampen mot de vi har kjempet utallige fighter mot de siste årene, og hva hadde vel vært bedre enn å være laget som påfører dem sine første poengtap i sesongen. Men for å klare det er ØIF Arendal avhengige av god støtte fra tribunen, så la oss vise at vi her på Sørlandet kan mobilisere og stille opp for vårt lag, vår by, vår landsdel.    

Fra en tidligere kamp mot Elverum, der Sparebanken Sør Amfi var fullsatt.

BLØ FOR DRAKTA  

ØIF gutta er i alle fall klare for å blø for drakta i samtlige 60 minutter, de ønsker å vise at kampen mot KRS forrige helg ikke var et blaff. Som alltid ønsker de å krige og sloss for at poengene skal bli igjen i Sør Amfi. De er klare for å ta duellene, kjenne smerten og ikke minst gleden når de selv er igjennom og scorer. Men for å klare å mobilisere i 2 x 30 minutter er det viktig med støtte fra tribunen. Ryktene sier at Taigan fra Elverum kommer med godt oppmøte, dermed er ØIF Arendal avhengige av at supporterne her sør, kommer seg ut av sofaen og inn i Sparebanken Sør Amfi. Hadde det ikke vært gøy med en kamp med fullsatt amfi igjen? Det er det lenge siden vi opplevde sist!!    

Vi håper på ville jubelscener!! Foto: Helge N. Olsen

VIL DU PÅ VIP?  

Alle som forhånds kjøper billett til kampen mot Elverum førstkommende søndag, vil være med i trekningen av 2 billetter til VIP`en på neste hjemmekamp mot Sandnes. -Dette er en fin mulighet for publikum til å kunne se hva våre VIP gjester gjør under kampene våre, samtidig som man får både kamp og mat i billetten, sier daglig leder Per Carsten Michelsen. Så dersom du har lyst på en kamp som VIP gjest, kjøp billett til ØIF Arendal mot Elverum allerede i dag, og du er med i trekningen av VIP billetter til kampen mot Sandnes. Vinneren blir offentliggjort i pausen under søndagens kamp.