#LAGETBAK: Legger ned mange mil for ØIF Arendal – ØIF Arendal

#LAGETBAK: Legger ned mange mil for ØIF Arendal

Jørgen Paulsen er mannen som kjører gutta til hver bortekamp. Han er en utrolig viktig faktor i laget bak spillerne. Jørgen er daglig leder i Tvedestrand Turbiler. Han startet med å kjøre for Svermen, men da verken ØIF eller Arendal Fotball hadde sjåfør våren 2017, tok han på seg den jobben og har kjørt for oss siden.

Teksten er skrevet av Stian Refsland

Kjøring for idretten

– Bedriften består av tre store busser og én ansatt per buss. Vi driver i hovedsak med veldig mye kjøring for idretten i Aust-Agder. ØIF Arendal, Arendal Fotball, IK Grane og Arendal friidrett er blant disse. Firmaet begynte smått i 2014, så oppgraderte jeg og kjøpte den første store bussen i 2016. Jeg drev Tvedestrand maxitaxi fra før av, men Tvedestrand Turbiler er et supplement til det.

Slik ser bussen ut

Fulgte ikke med på håndball

Før Jørgen begynte å kjøre for ØIF Arendal, hadde han nærmest ikke sett et minutt med håndball. De første gangene på bortekamp satt han heller igjen i bussen og så på motorsport på mobilen. Da han etterhvert våget seg inn i hallen, så han først et kvarter, deretter en omgang, før han nå ser hele kampene, både hjemme og borte.

– Jeg vet ikke om jeg er bitt av basillen, men jeg er inne i hallen når jeg kjører til bortekampene, og reiser personlig til Sparebanken SØR Amfi på hjemmekampene. Jeg er nok ikke håndballfrelst, men ØIF følger jeg med på. Det er gøyere når man er kjent med spillerne og apparatet rundt, man setter pris på hverandre så blir det en slags gjensidig greie ut av det.

Jørgen Paulsen liker å følge med på ØIF Arendal

Frelst av motorsport

Jørgen Paulsen er europamester fem ganger og har vunnet NM syv ganger i ulike motorsportgrener. Det er lett å forstå at mye av livet hans dreier seg om det å rulle fremover på fire hjul. Som hobby har han drevet med Formula Offroad, som er kjent fra Eurosport sine sendinger fra bratte sandbakker på Island. Det er omtalt som den mest ekstreme motorsporten i verden, men Jørgen har aldri vært redd.

– Det er en kontrast fra livet på landeveien, jeg har drevet med motorsport hele livet og søker litt andre ting når jeg ikke er på jobb, selv om det er motor involvert.

Familien også med på tur

Også hjemme går det i fire hjul og motor for Jørgen. Han har en ombygd buss som han bruker på reiser med sine to barn, deres samboere og to barnebarn.

– Bussen er bygd slik at man kan bo åtte personer i den. Det er kjøkken, toalett og alt. Det er en lik modell som den sykkellaget Uno-X brukte i Tour de France. Vi reiser rundt med den og koser oss. Det blir en fin familieting. I sommer var vi innom Hunderfossen, Lom, Brimi sæter og Valdresflya.

Vi i ØIF Arendal er glade for å ha Jørgen med på laget og setter pris på jobben han gjør for oss!