5 dager igjen: – Vi er ikke redde for noen, sier Eres! – ØIF Arendal

5 dager igjen: – Vi er ikke redde for noen, sier Eres!

Etter en imponerende seier mot erkerivalen KRS i kampen om Sørlandet, hadde vi gleden av å snakke med Ivan Eres, som ble kåret til ØIF Arendals beste spiller med hele 16 redninger. Han delte sine tanker om hvordan han personlig forberedte seg til kampen og hva som blir viktig mot Elverum til søndag.

Ivan Eres i Aquarama med bestemannsprisen. Foto: Helge N. Olsen

– Vi forberedte oss godt, hele laget. I et derby trenger du ikke noe ekstra motivasjon. Du så det fra starten av kampen. Vi var motiverte, vi ville vinne kampen om Sørlandet, sa Eres.

Derby kamper har alltid en spesiell atmosfære, og Eres innrømmet at den intense stemningen påvirket både hans mentalitet og prestasjon under kampen. – Det var virkelig viktig at Svermen var til stede i Aquarama. Det er alltid en fin atmosfære i Aquarama fra før, men Svermen gir oss en følelse av at vi spiller i Sør Amfi. Vi følte oss dårlige etter forrige kamp i Aquarama. Vi ville ikke føle den samme følelsen igjen. Det er forventninger om at vi skal vinne mot KRS. Vi kommer til å ta med oss selvtilliten inn i Elverum-kampen. Vi er ikke redde for noen. la Ivan til

Svermen på plass som alltid! Foto: Helge N. Olsen

Seieren i dette derbyet var av stor betydning for laget, og Eres tror at den vil ha en positiv innvirkning på lagets selvtillit i forkant av kampen mot Elverum. – Derby seieren gir oss en stor boost. Med denne seieren vil vi ha mer selvtillit. Det er et godt øyeblikk å spille mot Elverum. Nesten alle er friske, og vi kommer til å ha en god uke med forberedelser. Vi kommer til å trenge støtte fra hele Arendal, Sør Amfi og ikke minst Svermen! Avsluttet Eres med et smil.