6 dager igjen: JOSIP, ELGEN OG MAGNUS – ØIF Arendal

6 dager igjen: JOSIP, ELGEN OG MAGNUS

I dag, mandag er det kun 6 dager igjen til kampen vi alle ser frem mot hver eneste sesong. Da kommer rivalen vår Elverum ut fra de dype skoger, og tar de riktig retning i Sinsenkrysset, blir de å se i Sparebanken Sør Amfi på søndag. Elverum har startet sesongen godt og er alene på topp med full pott, selv har vi pr. i dag 4. plassen og hva hadde vel smakt bedre enn å frata Elverum deres første poeng for sesongen?! Men for å få det til kreves det støtte på tribunen og skal vi fylle Sør Amfi må DU kjøpe billett allerede NÅ!  

EN INN – EN UT

Foran denne sesongen hentet vi hjem Josip Vidovic fra noen sesonger i utlendigheten i Elverum, der han bodde blant mygg og elg. Nå er Josip tilbake i sørlandsperlen og har kommet seg godt inn i laget igjen, både som spiller og kaptein. Sammen med våre andre bakspillere danner Josip et godt team som skal fortsette å bite fra seg også mot Elverum. Mens Josip altså fant veien ut av skogen, reiste Magnus Søndenå inn i skogen foran denne sesongen. Om det var elgen, myggen eller skogen som lokket mest er ikke godt å si, men han har i alle fall byttet fra rødt og sort til hvitt og sort. Så blir det spennende å se hvordan de begge gjør det i Sør Amfi kommende søndag.  

SVERMEN vs. TAIGAN

En kamp i kampen er alltid rivaliseringen på tribunen under kampene mellom ØIF Arendal og Elverum, de to eneste lagene i Norge med skikkelige supporterklubber. Taigan er nok mest kjent for sine tuter og sitt gjennomgående lydnivå i to ganger tretti minutter. Svermen er nok mer som sindige sørlendinger flest, mer opptatt av å fremme sitt eget lag og deres prestasjoner, enn å fokusere mye på motstanderen. Men det er jo ulikhetene som skaper den perfekte rammen rundt et amfi som Sparebanken Sør Amfi er. Og når vi i tillegg får fylt opp alle de andre seteradene med ØIF supportere, vil dette uansett bli en flott aften i Arendal.  

POENG AV ELGEN

Nå skal vi ikke lage noe poeng av at søndagens motstander lever tett på elgen i de dype skoger, ei heller at snøen er dyp og Glomma er grunn. Men det er jo allikevel et poeng at Elverum ikke har stort mer enn det. Og søndag bør de heller ikke ha med seg poeng hjem til elgen heller. Kjøp billett i dag og hjelp ØIF Arendal gutta til å beholde begge poengene hjemme i Sparebanken Sør Amfi.