SUPPORTERBLOGG: Vi elsker lokal-derby! – ØIF Arendal

SUPPORTERBLOGG: Vi elsker lokal-derby!

De fleste husker nok forrige sesongs bortekamp mot Krs Topphåndball. Kristiansanderne mener fremdeles de er «storebror», det kom tydelig frem i kommentarfeltet etter at vi tapte kampen. Glemt var over 14 år med tap for ØIF Arendal…

Det er noe eget med lokaloppgjør. Det meldes fra begge leire i forkant og ingen har lyst å tape den kampen. ØIF Arendal er nok favoritter, vi har på papiret ett sterkere lag selv om det svinger i prestasjonene gjennom hver eneste kamp. Vi må minne folk på at på de 3 første serierundene har vi tatt 1 poeng mot forrige sesongs suverene vinner og 2 poeng mot forrige sesongs bronsevinner, det mener vi viser styrke. Så vet vi at spillerne trener knallhardt hver eneste dag for at prestasjonene skal bli jevnere, det spriker foreløpig for mye mellom bunn-nivå og topp-nivå. Når stabiliteten er på plass vil ØIF Arendal bli vanskelig å slå…

Men nå er det nabo-oppgjør og fullt fokus på denne kampen. Krs Topphåndball står med 2 poeng etter 3 serierunder. Seier mot Bækkelaget og tap for Fjellhammer og Bergen. Krs Topphåndball har mange på skadelisten, for vår del er det Øyvind Frigstad vi har best kjennskap til. En jovial sørlending som kan hamre inn mål etter mål, Krs har måtte klare seg uten han i både oppkjøring og sesongstart. «Vår» Henrik Øygarden har fått tillit fra første stund i sin nye klubb og med alle skadene har det blitt mer ansvar på han. Det er vi sikker på at han trives med. Vi er glad i Henrik og kommer til å juble for han når han blir presentert,  vi ønsker alt det beste for Henrik men absolutt ikke 2 poeng ikveld!

Henrik Øygarden i ØIF drakt mot KRS

Aquarama er så og si utsolgt, Krs Topphåndball har virkelig mobilisert. Gøy! Det er store kontraster til vår hjemmekamp mot Runar Sandefjord… Vi må jo spør «hva skjer?» Hva skal til for at folk kommer tilbake til Norges flotteste arena? Vi har det alltid gøy på kamp, vi treffer håndball-venner vi ikke ser i hverdagen og vi får heie på laget vi elsker. MEN, opplevelsen er så utrolig mye kulere når tribunene er fulle, og  vi mener 100% oppriktig at gutta fortjener den beste støtten! Vi gleder oss til å sitte ringside, tett i tett i en fullsatt arena, det kan fort bli høy temperatur både på og utenfor banen. Med forrige sesongs bortekamp friskt i minne håper vi at mannen som den gang satt på felt B, rad 6, sete 1, dersom han er på plass ikveld, kaster søpla si i søppeldunken og ikke på oss, det er nemlig ikke snilt å hive søppel på folk.

Slaget om Sørlandet, vi skal gi alt fra tribunen. 2 poeng skal bli med til Arendal – sørlandets vakreste by! GOD KAMP!

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansvar!