2. DIVISJON: Lyst til å se Øyestads unggutter i aksjon? – ØIF Arendal

2. DIVISJON: Lyst til å se Øyestads unggutter i aksjon?

Unggutta fra Øyestad er klare for nok en spennende kamp i 2. divisjon i dag klokken 16:00 mot Linderud/Linje 5 i Nedeneshallen. Med to tap og en seier så langt i sesongen, er de unge talentene ivrige etter å vise hva de kan på banen.

Mathias Wahlstrøm er en viktig bidragsyter på 2.divisjonslaget

Forrige helg bød på et skikkelig håndballdrama da Øyestads unggutter møtte Falk Horten 2 i Nedeneshallen. Kampen var tett, og stemningen på tribunen var til å ta og føle på. Til slutt trakk Øyestad det lengste strået og vant med knappest mulig margin, 30-29. Denne seieren var utvilsomt en viktig selvtillitsboost for laget og en påminnelse om hva de er i stand til å prestere når de gir alt på banen.

Vi ønsker Øyestads unggutter lykke til i dagens kamp og ser frem til å følge med på deres utvikling gjennom resten av sesongen.