ÅRETS «HOTESTE» JULEGAVE – Unik mulighet til å skaffe seg sesongens drakt! – ØIF Arendal

ÅRETS «HOTESTE» JULEGAVE – Unik mulighet til å skaffe seg sesongens drakt!

I disse dager lanserer ØIF Arendal muligheten for å kjøpe årets «hoteste» julegaver. Fra i dag (onsdag) og en uke fremover vil det være mulig å bestille sesongens rykende ferske hjemme drakt. Drakten er inspirert av Arendal by sitt 300 års jubileum og denne kan bli din for kun kr. 499,-  

Siden lanseringen av årets ØIF Arendal drakt har det kommet en rekke spørsmål om mulighet for folk flest til å bestille drakten. Klubben har nå vært i dialog med vår utstyrsleverandør, Mizuno og de bekrefter at de kan levere drakter som vil være på plass i god tid til jul.    

MULIG MED EGET NUMMER OG NAVN  

Det som også er gledelig er at draktene kan leveres med ønsket nummer og navn, uten tillegg i prisen. Det betyr at man kan få akkurat det navnet og det nummeret man vil ha på. Kanskje bestefar fyller 70 og at man da vil ha BESTEFAR 70 på drakta, eller at lille Jens blir 4 år og at man da vil ha JENS 4 på drakten. Her er det bare fantasien som setter grenser, men det som er sikkert, drakten kan gjøres veldig personlig.    

KORT BESTILLINGSFRIST  

Dersom du ønsker en eller flere drakter, må du skynde deg å bestille. Bestillingsfristen er satt til onsdag 27. september, dette for at draktene skal være oss i hende i god tid før jul. Dette blir også den eneste muligheten til å sikre seg sesongens drakt, en drakt som er helt spesiell da den har Arendal 300 år elementer i seg. Så nøl ikke med å bestille drakt i dag, til en super god pris, kun kr. 499,-!!   Bestilling gjøres på følgende måte;  

  • Skriv hvilket navn og nummer du vil ha på trøyen (ved flere trøyer skriv str. etter hvert navn/nr.)
  • Skriv størrelsen du ønsker på drakten (Mizuno leverer i størrelsene 116 – 4XL)
  • Skriv navn, adresse og telefonnummer til deg som bestiller.

Du vil etter noen dager motta bekreftelse på bestilling, samt faktura/vippskrav på antall bestilte trøyer.   Bestilling skjer på e-post til mrj@oifarendal.no innen 27.09.23!