SUPPORTERBLOGG: Velkommen Runar Sandefjord! – ØIF Arendal

SUPPORTERBLOGG: Velkommen Runar Sandefjord!

I likhet med oss står kveldens motstander med 1 poeng på de 2 første kampene. Runar Sandefjord har startet sesongen uten sin toppscorer Rambo og linjespiller Myklebust. Det har preget dem og få hadde trodd at forrige sesongs bronsevinner skulle tape ett poeng mot Bækkelaget og begge mot nyopprykkede Bergen. De har også måtte klare seg uten sin hovedtrener Leif som for øyeblikket er på opptrening på Evje etter prolaps og droppfot, mer om dette litt senere… 

Skuffelsen etter tapet mot Halden er vekk for lengst, og det var deilig å sitte ringside i Nøtterøyhallen når ØIF Arendal kom ett steg nærmere Final8. Som nok de fleste vet trakk vi Nærbø borte i 4 runde, kampen spilles onsdag 4 oktober og dere kan forberede dere på massiv masing i forkant! Så dere kan allerede nå rydde plass i kalenderen, da må vi fylle bussen!

Birk i aksjon mot Nøtterøy. Foto: Einar Lande Johansen

Men nå er det serien som gjelder, og oppgjørene mot Runar Sandefjord har som dere vet vært spesielle for oss. Det har blitt lettere med årene og for første gang skal vi møte dem uten vår kjære Leif på sidelinjen. Det har vært noen spesielle måneder. Leif, som til vanlig fyller hele døgnet med arbeid og Runar Sandefjord har kastet inn håndkle og vi vet ikke når eller om han kan tilbake til trener-jobben sin. Vi har selvsagt gjort alt vi kan for å gjøre dagene lettere for han, heldigvis får han lov å sove på hytta på Gautestad og får behandling og trening på Evjeheimen. Leif selv uttalte i helgen at det ville bli bedre for oss uten han på sidelinjen, siterer: «da slipper dere å irritere dere over at jeg protesterer for mye og gjør for mye for at Runar Sandefjord skal vinne»… Uttalelsen kommer på bakgrunn av stemningen etter siste seriekamp forrige sesong som mildt sagt var iskald. 

Skuffelsen var stor etter at sluttspillet glapp mot Runar sist. Nå er Fiala og gjengen klar for revansje. Foto: Helge N. Olsen

Selv om Rambo og Myklebust er skadet har Runar Sandefjord flust med meget gode håndballspillere. Det er ikke rom for noen undervurdering av noe slag! Av nye spillere er det nok Tord Lea Knutsen som har imponert mest i oppkjøringen, han må passes godt på og dersom «vår» Fredrik Venemyr får tillit av Tonning og Boysen vet vi hva han er god for, han skal ønskes ekstra velkommen som vi gjør med spillere som har vært hos oss og vi har blitt veldig glad i!

Vi er 100% sikre på at vi tar imot ett heltent Runar Sandefjord, og vi vet at Bjørnstad i mål på den rette dagen kan stenge fullstendig, dersom Martin treffer kan han gjøre livet surt for Jurisic og Eres og hvis vi slurver i angrep har Runar Sandefjord kontringsvillige kantspillere. Men folkens, vi har ett meget bra lag! Vi håper og tror at spillerne finner det rette spenningsnivået, er 100% tilstede fra første sekund, setter forsvaret for å gjøre arbeidsbetingelsene best mulig for Jurisic/Eres, jubler og feirer for hver eneste gode aksjon! Når spillet til ØIF Arendal funker er det en fryd for øyet, med hurtighet, styrke, glede og passion, så håper vi selvsagt at håndballfolket i Arendal kjenner sin besøkelsestid  og møter opp til kamp, det fortjener våre fantastiske spillere, trenerteam, støtteapparat og alle de frivillige som dekker opp til fest! For fakta er at i tette oppgjør kan vi på tribunen være avgjørende for poeng eller ei! Hvor mange kontringer fra Dagur får vi gleden av å se? Får vi se flyvere? Fortsetter Aksel sitt fremragende forsvarsspill? Hvor mange briljante assist får vi se fra Mario og Josip? Fortsetter temperaturen mellom Robin Wulvik og Ivan Eres? La oss sammen med spillere skape tidenes stemning, vi går for 2 poeng!

GOD KAMP! 

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansvar!