#BØRSEN: Hvem var børsvinner i sesongens første seier? – ØIF Arendal
03 Sept 2023 ØIF-Halden

#BØRSEN: Hvem var børsvinner i sesongens første seier?

Sjekk hvem som var best på børsen da ØIF Arendal sikret seg årets første to-poenger. Runar ble slått 31-28 i en slitekamp i Sparebanken Sør Amfi.

ØIFs egen jury var ikke i tvil om hvem som var ØIFs bestemann. Mathias Larson gnistret fra start, scoret 10 mål og var i perioder et fyrverkeri. Dansken er også nest sist ved en rekke scoringer, og han står også for et publikumsfrieri uten like. Rett nok ble det noen bom på ØIF-backen, og det er godt at straffebommen mot slutten ikke blir match avgjørende. 5 poeng til Mathias Larson.

3 poeng går til ØIF-keeper Kristijan Jurisic. Han redder 11 skudd som gir en redningsprosent på 31. Jurisic har hatt høyere redningsprosent enn dette tidligere, men han drar fram noen redninger både i første og andre omgang da ØIF trengte det som mest.

Høyrekant Sander Løvlie Simonsen var også effektiv da ØIF hentet inn en firemålsledelse og da kampen sto og vippet 10 minutter før slutt. Sander var også bunnsolid bakover i tillegg til de fem målene han scoret – hvorav fire i andre omgang. 2 poeng til Sander.

Josip Vidovic startet i likhet med Mathias Larson kampen forrykende. Kapteinen styrer skuta bra i de avgjørende sluttminuttene, og sørger for noen viktige ball erobringer mot slutten. Han er også solid i 7 mot 6 spillet, men samarbeidet med strekspillerne har vi sett bedre før. 1 poeng til Vidovic.

I hver kamp gis det 5 poeng til beste ØIF-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer tre og 1 poeng til nummer fire. Juryen består av Svermen-entusiast Ingrid Sunde, tidligere landslagsspiller Sondre Paulsen, ØIF-entusiast Ansgar Båsland og tidligere Agderposten-redaktør Oddvar Paulsen.