TIRSDAGSBALL i Sør Amfi – Kan vi slå Runar Sandefjord? – ØIF Arendal

TIRSDAGSBALL i Sør Amfi – Kan vi slå Runar Sandefjord?

I morgen tirsdag 19.09 kommer Runar Sandefjord på besøk til sesongens andre Rema 1000-liga kamp i Sparebanken Sør Amfi. Dette er kampen der to lag har åpnet likt poengmessig og der begge lag trenger en seier for å klatre oppover på tabellen. Kan vi slå Runar Sandefjord? Målsetningen er klar, men det trengs fullt trøkk fra tribunen. Kommer du?

Tirsdag 18.15 er igjen Sparebanken Sør Amfi pyntet i rødt og sort, klar til en viktig kamp i Rema 1000-ligaen. Nå er for så vidt alle kamper i serien viktige, men slik de to rivalene står etter to kamper av årets sesong, er dette som en fire poengs kamp å regne. Laget som eventuelt drar seieren i land vil klatre oppover på tabellen og legge motstanderen et stykke bak seg. Dermed er denne kampen viktig for hva som skal skje videre i sesongen.

ØIF Arendal kommer fra cup seier mot Nøtterøy i uken som var, mens Runar Sandefjord måtte ut i ekstraomganger og til slutt ryke ut for Follo i sin cupkamp. Selv om ØIF Arendal er videre og Runar Sandefjord ute av cupen, betyr dette ingen ting foran tirsdagens kamp. Det er nok av eksempler på lag som har ryke i cupen, for så å spille fletta av motstanderen i seriekamp noen dager senere. Derfor må ØIF Arendal være skjerpet og klare når dommerne blåser kampen i gang, i tillegg bør det være et fullsatt Sparebanken Sør Amfi som støtter laget gjennom samtlige to ganger tretti minutter. Så kjøp billett nå og bli med å støtte laget og har du barn i huset? -kjøp billett til dem også, de 100 første barna som har kjøpt billett får en Select håndball ved ankomst hallen.