TIRSDAG BLIR DET BALL – for liten og stor!! – ØIF Arendal

TIRSDAG BLIR DET BALL – for liten og stor!!

ØIF Arendal er klare for sin andre hjemmekamp for sesongen, og etter seier over Nøtterøy og cup avansement ønsker laget å vise at man kan bygge Sparebanken Sør Amfi til et fort. At det ble tap i første hjemmekamp mot Halden hører fortiden til, i håndball er det alltid neste kamp som gjelder og det som teller er å gjøre det godt mot Runar Sandefjord tirsdag. Og de 100 første som kjøper barne- eller ungdomsbillett i app eller på nett får gratis håndball.  

Et poeng etter to serierunder er beholdningen for ØIF Arendal. Første kamp mot årets «snakkis» Kolstad ble en opptur for laget i rødt og sort, fra å ligge under med seks mål ti minutter før slutt, kjempet gutta seg inn i kampen igjen og tok med seg et sterkt poeng hjem til Arendal. Hjemmekampen noen dager senere ble ikke den fortsettelsen man hadde sett for seg. Halden har alltid vært en vanskelig nøtt å knekke for ØIF Arendal, noe som var tilfelle også i denne sesongens hjemmekamp. Fra å ligge under gjennom hele kampen, viste allikevel laget styrke mot slutten og var nær ved både å vinne og få uavgjort, men Halden klarte å ro det hele i land og stakk av med begge poengene.

Dermed står ØIF Arendal med et poeng etter to kamper og tirsdag kommer Runar Sandefjord som sjokkerende gikk på en cup smell mot Follo onsdag, på besøk til Sør Amfi, så blir spørsmålet, kan sesongens første to poenger komme da?   Det bør være et heltent ØIF Arendal lag som tirsdag møter Runar Sandefjord i Sør Amfi. Etter en ny god treningsperiode skal guttene virkelig være klare for å vise seg fra sin beste side allerede fra start. En gjeng med sultne spillere som ønsker å vise seg frem, blø for drakta og gi alt i en kamp som skal vinnes. Og for å gi gutta den støtte de behøver, er det viktig at du kjøper billett til kampen og finner din plass i amfiet. God stemning og støtte fra tribunen skal slett ikke undervurderes!  

BALLER TIL BARNA  

De første 100 som kjøper barne- eller ungdomsbillett i app eller på nett, får utdelt en Select-ball ved ankomst til kampen. Vi har fra Norsk Topphåndball og Select fått en del 0`er og 1`er baller som vi ønsker å dele ut til ivrige håndball spillende barn og unge. Så her er det bare å kjøpe billetter å komme seg på kamp for å se heltene i aksjon. Det blir autograf hjørnet etter kamp, der ØIF Arendal spillerne vil signere på ballene!!  

SPIS MIDDAG I AMFIET  

Med kampstart så tidlig som 18.15 kan det bli knapt med tid til henting av barn, middag, også videre. Det har vi tenkt på og kan derfor tilby hele familien et godt varmt måltid mat i kafeen vår før kamp. Tenk så deilig å kunne gjøre noe hyggelig hele familien og samtidig slippe å lage mat og ta oppvasken! Det ordner nemlig vi, dere kommer, dere kjøper mat og spiser, vi tar oppvasken! Enkelt og greit.   Så kjøp billett i dag og kom deg på kamp – husk håndball er best i hallen!!