Åttedelsfinalene i NM trekkes i dag 17:00! – ØIF Arendal
Final8 NM Håndball 24-26 Feb 2023

Åttedelsfinalene i NM trekkes i dag 17:00!

I går kveld kom ØIF Arendal seg et steg nærmere Final8 med seier 30-20 over Nøtterøy, som sendte dem videre i NM. Nå blir det spennende å se hvem vi møter i åttedelsfinalene, da åttedelsfinalene skal trekkes klokken 17:00 i dag på NHF sine Facebook-sider.

Det er viktig å merke seg at åttedelsfinalene følger en seedet trekning. Dette betyr at lagene som var i Final8 i fjor og de som kom blant de fire beste i REMA 1000-ligaen ikke kan møte hverandre i denne runden. Hjemmekampfordelen i disse kampene blir avgjort ut fra resultatene i tredje runde. Hvis lagene står likt, blir hjemmebanen trukket.

Foto: Birgit Fostervold

Datoen å merke seg er 4. oktober, da spilles åttedelsfinalene. 

De spennende lagene som er videre i NM er som følger:
Seedet:- Drammen- Elverum- Kolstad- Kristiansand- ØIF Arendal
Øvrige lag:- Bergen Håndball- Bergsøy- Falk Horten- Fjellhammer- Follo HK- Halden TH- Haslum HK- LFH09- Nærbø- Sandnes- Viking TIF