SUPPORTERBLOGG: Veien mot Final8! – ØIF Arendal
03 Sept 2023 ØIF-Halden

SUPPORTERBLOGG: Veien mot Final8!

Nå begynner veien mot Final8! Første hinder er Nøtterøy og vi gleder oss til sesongens første supportertur med buss. 

Nøtterøy spiller i 1 divisjon og skal og bør være ett lag vi vinner komfortabelt mot. Men cup er cup, Nøtterøy har alt å vinne og senest i oppkjøringen ble det 3-målseier over Haslum. 

Cupen er så gøy, og vi er ALLTID med på hele reisen. Drømmen er en ny finalehelg i februar, det krever 100% i hver eneste kamp, det er alltid vinn eller forsvinn. Det har vært mange tette oppgjør mot Nøtterøy gjennom årene. For oss er det spesielt en kamp vi aldri glemmer. Vi må tilbake til 2012, i underkant av 2000 tilskuere fant veien til Sparebanken Sør Amfi denne høstkvelden i oktober. Det står 23-23 på måltavla og i siste sekund blir Sondre taklet stygt og ØIF får tildelt straffe. David Svenningsen tricker inn seiersmålet og hele hallen eksploderer. Magisk! Mange husker sikkert også fightingen på linje mellom Johnny Jensen og vår Tobias Gjertsen. Rekk opp hånda de som fremdeles tror at Tobias alltid var den uskyldige… (ingen hender i været)

Familien Sunde og Svermen som vanlig med på bortetur

Når vi setter kurs østover i ettermiddag er det med altfor mange tomme seter i bussen. Men vi er allikavel nok til at vi skal sette preg på arrangementet, gutta skal virkelig få kjenne på støtten vår og vi skal vinne tribunen! GOD KAMP!

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansvar!