TI MÅLS SEIER I EN KAMP SOM SVINGTE! – ØIF Arendal

TI MÅLS SEIER I EN KAMP SOM SVINGTE!

Det blir vel feil å si at det var knyttet stor spenning til kveldens 3. runde kamp i NM for ØIF Arendal mot Nøtterøy i Nøtterøyhallen, til det burde divisjonsnivået være favør for ØIF Arendal. Den første omgangen vitnet ikke særlig til divisjonsforskjell, lagene fulgte hverandre tett, selv om ØIF stort sett lå et og to mål foran. Andre omgang ble derimot forskjellen mer synlig og ØIF Arendal kunne til slutt heve armene og konstatere en komfortabel 10 måls seier, 20 – 30. 

TREGT UT AV STARTBLOKKEN 

Som i hjemmekampen mot Halden kom ØIF Arendal tregt ut av startblokkene også i NM kampen mot Nøtterøy. Det var vertskapet som var mest på i starten av kampen og det virket i perioder som det var hjemmelaget som fikk sette tempoet i kampen. Lagene fulgte hverandre gjennom hele omgangen, med gjestene et til to mål foran og med et direkte frikast til Nøtterøy i det omgangen ebbet ut, kunne lagene vært kun et mål fra hverandre. Muren og Ivan Eres i målet gjorde jobben og ØIF Arendal kunne gå til pause med to måls ledelse 11 – 13.   Andre omgang startet litt som den første sluttet, men man kunne så smått begynne å ane konturene av at gjestene ØIF fikk momentumet i kampen og sakte, men sikkert begynte å få kampen inn i sitt tempo. Drøyt 5 minutter ut i omgang to på stillingen 13 – 16 tok Nøtterøy sin andre time-out i kampen, laget klarte ikke å score i sitt neste angrep og ØIF Arendal gikk opp i 4 måls ledelse. Herfra og inn så ikke Sørlandslaget seg tilbake og kunne altså konstatere en 10 måls seier, 20 – 30 over et Nøtterøylag som holdt koken lenge.    

FLERE LYSPUNKT  

Selv om ØIF Arendal slet med å riste av seg Nøtterøy, var nok noe av forklaringen deres siste skanse, som reddet flere viktige baller for vertene. Av våre egne gutter var det i andre omgang til tider moro å se Adrian Evensen flotte scoringer fra kanten. Kristijan Jurisic overtok plassen i målet og var sterkt delaktig i at avstanden økte. Ellers er det verdt å trekke frem Mathias Larson som jobber jevnt og trutt gjennom hele kampen, dansken blir også honorert med banens beste av Nøtterøy juryen. Det var også gøy å se alle 15 spillerne som var i troppen innom på banen. Nå blir det noen gode treningsdager på laget, med forberedelser til seriekampen mot Runar Sandefjord hjemme i Sør Amfi tirsdag. Et Runarlag som gikk på en cupsmell mot Follo onsdag kveld. Follo gikk videre med en 43 – 40 seier etter ekstraomganger. Så nå er det bare for alle Arendalittere som er glad i håndball til å kjøpe seg billett og finne veien til Sparebanken Sør Amfi førstkommende tirsdag kl. 18.15.