BØRSEN: Hvem ble best på børsen mot Nøtterøy? – ØIF Arendal

BØRSEN: Hvem ble best på børsen mot Nøtterøy?

Etter en sterk andreomgang mot Nøtterøy er ØIF Arendal ett skritt nærmere Final 8 i Arendal i februar neste år. ØIF Arendal vant med 10 mål i cupkampen i Nøtterøyhallen. Sjekk hvem som var best på børsen. 

30-20 vant ØIF Arendal over Nøtterøy etter en relativt jevnspilt førsteomgang. Ved pause sto det 13-11 til gjestene fra Arendal. I andre omgang tok spesielt Mahias Larson ansvar og flere scoringer fra ham og Aksel Strupstad sørget for en komfortabel ledelse på 19-13 etter ti minutters spill i andre omgang. Utover i omgangen økte ØIF jevnt og trutt til 10måls ledelse. 

Mathias Larson er ifølge ØIFs egen jury lagets ener mot Nøtterøy. Larson skaper mye, er toneangivende når ØIF sier takk og farvel til Nøtterøy og er god til å spille opp sine medspillere. 5 poeng til dansken. 

Mathias Larson i aksjon i hjemmekampen mot Halden

3 poeng går til Aksel Strupstad som er en bauta i forsvar scorer i likhet med Larson fire mål i en avgjørende periode av kampen. 

Kristijan Jurisic får 2 poeng. Målvakten kommer inn etter pausen og redder det han skal og litt til. 

Det siste poenget går til Adrian Evensen som gjør en fin figur på høyrekanten når han får sjansen. Fire scoringer blir det på Evensen. 

Adrian G. Evensen gjorde en kjempe kamp når han fikk muligheten mot Nøtterøy. Bilde fra trening

I hver kamp gis det 5 poeng til beste ØIF-spiller, 3 poeng til den nestbeste, 2 poeng til nummer tre og 1 poeng til nummer fire.Juryen  består av Svermen-entusiast Ingrid Sunde, tidligere landslagsspiller Sondre Paulsen og tidligere Agderposten-redaktør Oddvar Paulsen.