Nøtterøy første hinder mot Final8 – ØIF Arendal
Foto: Birgit Fostervold

Nøtterøy første hinder mot Final8

I morgen står en spennende kamp foran oss når ØIF Arendal tar turen til Nøtterøy på veien mot Final8. Final8, som ble arrangert for første gang i fjor, har nok en gang Arendal som vertskap, og første hindring på veien er Nøtterøy.

Sander Løvlie Simonsen under Final8 i fjor. Foto: Birgit Fostervold


Nøtterøy, som for tiden spiller i 1. divisjon, har satt sammen en ung og lovende tropp for å ta utfordringen. De har også sikret seg en suksesstrener, Khaled Chentout, som tidligere ledet Viking TIF. Khaleds imponerende innsats med Viking TIF i fjor førte laget nesten ubeseiret fra 1. divisjon til REMA 1000-ligaen.
Nøtterøy har også styrket laget med signeringen av Matias Haug fra Haslum og har flere tidligere Elverum-spillere i stallen. Selv om de opplevde et smertefullt siste sekund-tap mot Follo i første serierunde, vil de utvilsomt være sultne på å vise hva de er laget av mot ØIF Arendal.

Det blir en spennende kveld i Nøtterøyhallen i morgen med kampstart kl. 19:00, der vi alle ser frem til å følge med på denne viktige kampen på vei mot Final8.