Alle plattformer oppdatert med nye bilder. – ØIF Arendal
Bilde av Mathias Larson, fra første hjemmekamp for sesongen. Bildet er tatt av vår kjære fotograf Helge N. Olsen.

Alle plattformer oppdatert med nye bilder.

Forrige uke tok ØIF Arendal sesongens portrettbilder og lagbilde. Vår nye samarbeidspartner f22photo laget i stand studio nede på våre kontorer i Kuviga. Resultatet ble flotte bilder av våre spillere. 

Det var tirsdag sist uke at sesongens foto dag for spillerne ble gjennomført. I løpet av en liten ettermiddagstime var alle spillerne foreviget av våre samarbeidspartnere f22photo.

Nå kan også du nyte de nye flotte bildene, både i ØIF appen og spillerpresentasjonen på våre hjemmesider. Etter hvert blir det også beachflagg i hallen med alle spillerne og deres personlige sponsorer.  

De fleste bilder vi benytter fra våre hjemmekamper, er det Sports Fotografen Helge N. Olsen som foreviger. Helge er en uvurderlig ressurs for oss hva gjelder kampbilder og bilder fra våre arrangementer. Har du lyst til å ta en titt på noen av bildene hans, klikk deg inn på Sports Fotografen Helge N Olsen.

Legg også merke til sesongens kule byjubileumsdrakt, denne vil bli mulig å bestille som julegave til deg selv eller andre. Salget av draktene starter om ikke lenge, så følg med på våre hjemmesider eller andre sosiale medier.