VIL DERE BLI EGON-LAGET? -unik mulighet til å gjøre noe moro sammen med gruppen din. – ØIF Arendal
03 Sept 2023 ØIF-Halden

VIL DERE BLI EGON-LAGET? -unik mulighet til å gjøre noe moro sammen med gruppen din.

Har laget eller foreningen din lyst til å gjøre noe kult sammen? Da kan vi i ØIF Arendal ha løsningen! Til hver hjemmekamp trenger vi 12 flaggbærere som kan bære inn tre flagg på banen før lagene løper inn. Sammen med Egon Arendal har vi derfor laget en egen lounge som flaggbærerlaget får benytte før kamp, med servering av mat og drikke fra Egon. Har ditt lag lyst til å bli «Egonlaget» på kampen vår mot Runar, tirsdag 19. september? Les videre… 

Sammen med vår samarbeidspartner Egon Arendal, har vi nå muligheten til å tilby et lag en fantastisk opplevelse under hjemmekampene i Sparebanken Sør Amfi. Laget eller foreningen som får muligheten vil få servert mat og drikke fra Egon i en egen lounge før kamp, det vil også bli enkelte aktiviteter i loungen. Laget/foreningen som velges forplikter seg også til å stille med 12 personer som skal bære inn flagg på banen rett før lagene presenteres.   Tirsdag 19. september kommer Runar Sandefjord på besøk og kampen starter kl. 18.15, noe som betyr at lag/forening som ønsker å være med i vår konkurranse om plass i Egon loungen må kunne være i hallen fra senest kl. 17.00. Konkurransen om å få lov til å besøke Egon loungen og være flaggbærere er like enkel som den er genial (som Egon ville sagt det). Det eneste vi ber om er at dere samler laget/gruppen og lager et helmakst heiarop, som dere får en foreldre eller andre til å filme. Send så filmen av heiaropet til mrj@oifarendal.no innen 13. september kl. 12.00. En jury vil gå igjennom innsendte bidrag og vinneren offentliggjøres torsdag 14. september. Det vil også trekkes et lag/forening som vinner plassen til hjemmekampen vår 1. oktober kl. 19.15 mot Elverum. Når film med heiarop sendes, skriv om dere har mulighet til å stille begge datoer om dere vinner, eller en av datoene.