SUPPORTERBLOGG: Sesongens første hjemmekamp! – ØIF Arendal
Kristiansand, Sunde

SUPPORTERBLOGG: Sesongens første hjemmekamp!

Som vi gleder oss! Og opplevelsen i Trondheim gjør ikke akkurat forventningene og gleden mindre. Planen er å være på plass klokken 15. For de som ikke har fått det med seg så blir det skikkelig action i område utenfor Sparebanken Sør Amfi. Kragerø Actionpark setter opp gokart-bane for de minste barna, det blir paintball på blink, øksekast, VR-briller som tar deg med i en ny verden, hoppeslott, hest og kjerre og ansiktsmaling. Merk dere at det kun er for de med kamp-billett!

Halden er motstander i sesongens første hjemmekamp. Halden snøt oss for sluttspill med en scoring i sin siste kamp i siste sekund. En scoring som aldri skulle blitt godkjent da målscorer ikke var innenfor midtsirkel når ballen forlot hånda, kjipt men det er historie nå. Det er alltid vanskelig å vite hva de kommer med ved sesongstart. Det vi vet er at Haldens 2 beste spillere forrige sesong Grøtta og Grace har forlatt klubben, de hamret inn 151 og 88 mål forrige sesong. Det blir spennende å se om erstatterne blir like farlige. At forsvarsgiganten Henriksen som gikk fra Runar Sandefjord etter endt sesong holder mål er vi ikke i tvil om, vi må bare være smartere. Halden skifter ut mange spillere hver eneste sesong men trener Lauritzen er dyktig og vi føler at Halden alltid må regnes med og tas på alvor. Vi har ett sterkt ønske om revansje fra forrige sesong hvor vi kun tok 1 av 4 poeng!


Vi har både i treningskamper og ikke minst i serieåpningen mot Kolstad vist at vi har ett godt lag. Det er absolutt ingen som kan ta fra ØIF Arendal prestasjonen fra Kolstad Arena! Det blir spennende å se om gutta klarer å komme med samme energi, intensitet, glede og passion som de hadde i serieåpningen. Vi tror nøkkelen til suksess er nettopp det, 100% idet kampen blåses igang uavhengig av motstander! Klarer gutta det blir det vanskelig å slå oss. 

Det burde strømme folk til Norges flotteste arena! Gutta trener knallhardt hver eneste dag, vi har sett at sesongens utgave spiller med fart, intensitet, passion og ikke minst glede. Det er rett og slett vanvittig underholdende. Entusiasme og støtte fra tribunen er utrolig viktig, det kan faktisk være helt avgjørende! På tribunen imorgen er The Sundes endelig sammen igjen, alle i nye drakter med Team Sander på ryggen. Det blir stas! Denne sesongen var det mange som ville være med i teamet, hele 17 supportere har dannet Team Sander og vi er allerede stolte!  Kanskje vår spiller varter opp med både flyver og backhand som i første kamp? Magisk.  Ses i Sparebanken Sør Amfi! GOD KAMP!