KJØP BILLETT – NÅ STARTER DET!! – ØIF Arendal

KJØP BILLETT – NÅ STARTER DET!!

Nå er det kun en dag igjen til moroa starter i Sparebanken Sør Amfi. Etter fem måneder uten topphåndball i Arendal, bør virkelig folk være sultene på en skikkelig god håndballkamp igjen. Dagen før kamp begynner det å fylles opp på tribunene, men det er fortsatt plass til flere. 

Ikke siden 2. april er det spilt en obligatorisk toppkamp i Sparebanken Sør Amfi. Dette var fjorårets siste hjemmekamp, der ØIF Arendal og Runar delte poengene etter at kampen endte 29 – 29. I løpet av de fem månedene som er gått siden dette, har ØIF laget skiftet ut og erstattet en god del spillere. Troppen har blitt noe slanket i forhold til sist sesong, men gode erstattere er hentet inn i viktige posisjoner. Laget har i de fem månedene trent godt og står forhåpentlig godt rustet til det som møter dem i årets utgave av Rema 1000-ligaen. Hjemvendte og nyvalgte kaptein Josip Vidovic og resten av laget tyvstartet sesongen sist helg, med kamp mot det som betegnes som norsk håndballs Goliat, Kolstad. Her gjorde ØIF Arendal en skikkelig god jobb, laget beholdt roen gjennom hele kampen og viste styrke ved å hente opp 6 mål de siste 10 minuttene. Dermed kunne laget ta med seg et overraskende men fortjent poeng hjem til Arendal.    

FORSVARSBAUTA, LYNVINGE OG MUSKLER PÅ STREK  

Etter en fjorårssesong langt under pari, har klubben tatt grep og skiftet ut noen sentrale spillere. Josip Vidovic er hentet tilbake fra Elverum og har under tiden i Elverum utviklet seg til å bli en bauta i forsvar. På venstre kant har laget vært på Island og hentet lynvingen Dagur Gautason fra klubben KA, det var nevnte Gautason som satt inn den poenggivende straffen mot Kolstad sist helg. Fra Fjellhammer har ØIF Arendal hentet muskelbunt og strekspiller Sondre Gjerdalen, som kompletterer strekteamet på en god måte. I tillegg er både Mathias Larson og Mario Matic tilbake etter langtidsskader. Årets lag ønsker å vise at de står sammen, blør for drakta og at glede og innsats skal være nøkkelord.    

HÅNDBALL ER BEST I HALLEN  

Selv om man i dagens samfunn kan hente live informasjon om kamper på de fleste medier, er det allikevel ingen ting som kan matche det å sitte ringside i en håndballhall. Ja, du får med deg resultatene og hvem som scorer målene, men det er også det du får om du velger nettbrett, telefon eller tv-skjem. Det du går glipp av er stemningen, atmosfæren, livet på banen og tribunen, samholdet, venner, utstrålingen fra spillerne, underholdningen og den intense spenningen det er å være i hallen på kamp. Denne søndagen går du også glipp av muligheten til å prøve mini Gokart, øksekast, paintball, VR, hoppeslott, hestekjøring og mye annet gøy i forkant av kampen, hvis du ikke kjøper deg billett og kommer deg til Sparebanken Sør Amfi. Over 1200 tilskuere har allerede forstått at håndball er best i hallen og har skaffet seg billetter til morgendagens oppgjør og det som er flott, det er ikke for sent å gjøre det samme. Du klikker deg bare inn på OIF – billettsalg (woow.no) og velger den eller de billettene du ønsker, og vips så er du klar for kamp i Sparebanken Sør Amfi i morgen ettermiddag. Det hadde vært gøy med en skikkelig mobilisering nå det siste døgnet, og at vi kan ønske velkommen til bort i mot fullsatt amfi i morgen. Kampen starter kl. 17.00 og aktivitetene på utsiden står klare fra kl. 15.00. Alle som har gyldig kamp billett har muligheten til å prøve aktivitetene. Vi fyrer opp grillen og selger pølser og burgere. Ta med hele familien og kom!!