SUNDE: – Umulig å beskrive opplevelsen vi hadde forrige lørdag! – ØIF Arendal

SUNDE: – Umulig å beskrive opplevelsen vi hadde forrige lørdag!

2 dager igjen! Man kan ramse opp utallige grunner til at folk skal gå på kamp til søndag. Mitt beste argument er håndball er best i hallen. Det er da magien kan oppleves.

Det er umulig å beskrive opplevelsen vi hadde forrige lørdag… Vi var en, for å sitere Bredeli «liten Sverm» som var tilstede i Kolstad Arena. Jeg var så spent på hvordan sesongens utgave av ØIF Arendal skulle stå frem mot superlaget Kolstad. Resultatet 33-33 forteller egentlig det meste, ØIF Arendal spilte en fantastisk kamp. Det var fartsfylt, passion, glede og samtlige spillere løftet hverandre, både de som var på banen og de som var på benken.

Det ene poenget føltes og føles fortsatt som seier, og det var laginnsatsen som sørget for poenget! Jurisic vant målvakts duellen, fra kantspillerne og linjespillerne noterer vi 18 mål på 19 skudd, bakspillerne våre viser ingen respekt og alle som kom innpå havnet på scoringslisten og forsvaret vårt hindret sammen med Jurisic blant annet Sagosen fra å score mer enn 1 mål. Vi har ett bra lag denne sesongen! Sesongens utgave av ØIF Arendal spiller kul og underholdende håndball hvor de viser ekte passion og glede. Magien skjer i hallen, Josip er tilbake i riktige farger, hele teamet er klar for første hjemmekamp, er du?