4 dager igjen – TIL SØNDAG 3. SEPTEMBER -er du klar? – ØIF Arendal

4 dager igjen – TIL SØNDAG 3. SEPTEMBER -er du klar?

Nå går dagene fort til sesongens første hjemmekamp, kun 4 dager gjenstår og nå gjelder det å ha husket alt som huskes skal. Er du klar for å entre tribunen? Vi skal prøve å hjelpe deg å huske på alt du måtte ha glemt!  

KJØPT BILLETT? 

Det viktigste for å komme inn i Sparebanken Sør Amfi, er å ha sikret seg billett til kampen. Dette kan du gjøre på flere måter, du kan gå inn i appstore eller googlestore å laste ned ØIF appen helt gratis. Der kan du så bestille billetter, sesongkort eller annet som måtte være å få kjøpt i appen. I tillegg vil du motta pushvarsler med info om arrangementer, kampdagspåminnelser og annet som er av ting som skjer i klubben.    

ER DRAKTA STRØKET OG SKJERFET BRETTET? 

For de mest i hugga supporterne er drakta et hellig symbol på tilhørighet, er ikke drakta klar er heller ikke supporteren klar! I tillegg må skjerfet og kanskje også capsen være med. Om du ikke er blodfan er det alltid hyggelig om du tar på deg rødt eller sort på kamp, dette er klubbens farger og du vil føle deg enda mer hjemme. Men for all del, det er ingen tvang på hva du skal kle deg i for å gå på kamp, kom som du er sier vi.    

KLARGJØR STEMMEN OG HUSK Å KLAPPE 

Det er alltid moro for spillerne på banen at det skapes liv på tribunen. Så i Sparebanken Sør Amfi er det lov til å heie, juble og skrike for gode prestasjoner på banen. Det er lov til å klappe, bruke bjelle eller kanskje du har en klapper du ønsker å bruke. Husk at jo mer engasjerte supporterne er, jo morsommere er det for spillerne på banen.    

Helt til sist vil vi gjerne minne dere alle på følgende;   #HÅNDBALLERBESTIHALLEN