#B2B – SVANEKJØKKENET ARENDAL HAR BLITT EN DEL AV ØIF ARENDALFAMILIEN! – ØIF Arendal

#B2B – SVANEKJØKKENET ARENDAL HAR BLITT EN DEL AV ØIF ARENDALFAMILIEN!

Helt på tampen av fjorårssesongen inngikk ØIF Arendal og Svanekjøkkenet Arendal en samarbeidsavtale. Dette resulterte blant annet med at Svanekjøkkenet Arendal ble kampsponsor for vår kamp i Nedeneshallen, der gamle ØIF helter møtte de nye.

Vi har tatt en prat men eierne Anne-Gunn og Alexander og spurt litt om hva de tenker om samarbeidet, og først og fremst, hvorfor har dere valgt å gå inn som sponsor i ØIF Arendal?Det er viktig for oss i Svane Kjøkkenet Arendal som en lokaleid kjøkken butikk og støtte opp om den lokale idretten i Arendal og omegn. ØIF Arendal er en av byens stoltheter og vi ønsker og bidra til videre suksess slik det har vært igjennom mange sesonger, vi ser at det er en positiv utvikling og at det gjøres tiltak for og hele tiden i størst mulig grad være i toppen av norsk herrehåndball. Vi er særdeles stolte over å kunne få være en del av dette og ser frem til et flott samarbeid», smiler de.

Hva kan dere i Svanekjøkkenet Arendal tilby sponsorfamilien i ØIF Arendal? «Som en lokal samarbeidspartner og kjøkken leverandør kan vi tilby sponsorfamilien kvalitetskjøkken til hyggelige priser, vi anser det å kunne vise til et Svane Kjøkken vil gi en merverdi for utbyggere og andre som bidrar i sponsorfamilien. Vi tilbyr særdeles attraktive rammeavtaler for utbyggere. Vi ønsker sponsorfamilien hjertelig velkommen til å se på hva vi kan tilby. Vi får et større og større fotfeste i både så vel privatmarkedet og til utbyggere, vi anbefales som leverandør av kjøkken, bad og garderobe til de vi har avtaler med i dag, det ser vi på med takknemlighet og stolthet», forteller de to.

Hva er viktig for dere i et sponsorsamarbeid? «Vi ønsker og støtte opp om idretten og nå da ØIF Arendal som en eliteklubb, dette gleder vi oss til! Vårt mål er å være en aktiv støttespiller for klubben både for å utvikle laget og de verdier som klubben står for. Inkluderingen klubben gjør også utenfor det rent sportslige er verdier som vi verdsetter. Vi ser også at det og knytte kontakter vil være en viktig del i samarbeidet og at vi kan benytte oss av lokale bedrifter, vi forsøker i størst mulig grad nettopp å handle lokalt noe som er bevist igjennom at vi promoterer andre bedrifter til våre kunder selv om det er utenfor vårt kjerneområde», sier Anne-Gunn og Alexander i Svanekjøkkenet Arendal.

«Vi ønsker ØIF Arendal masse lykke til i sesongen 23/24 og ser frem til et flott samarbeide samt gode sportslige opplevelser», avslutter Anne-Gunn og Alexander.