5 dager igjen – ACTION FOR ALLE PENGA!! – ØIF Arendal

5 dager igjen – ACTION FOR ALLE PENGA!!

Med kun 5 dager igjen til det braker løs med sesongens første hjemmekamp, kan det være lurt å klikke seg inn i billettluka og kjøpe billetter til kampen. Ikke bare sikrer du deg plass i amfiet, du sikrer deg også muligheten til å bli med på all action utenfor amfiet før kamp og ikke minst, du sparer penger. 

Søndag er det altså klart for sesongens første hjemmekamp og vi kan love action allerede 2 timer før kampstart. Vår nye samarbeidspartner Kragerø Action Park tar turen sørover og fyller opp hengerne med gokarter for de minste, der det vil bli laget ei fin lita løype som man kan kjøre i. For de litt større blir det mulighet til å treffe blink med øks, skikkelig øksekast i ekte Farmen stil. Har du sans for kuler og krutt, er kanskje paintball noe for deg. Det blir mulighet for å prøve seg med paintball mot blink denne dagen.   Det blir også aktiviteter for de som ikke er like glad i fart og spenning. Vi får besøk av en hest og det blir mulighet for å sitte på i kjerre bak hesten. Hoppeslott er alltid populært og vi kan også tilby dette, i tillegg kan du bli malt i ansiktet av folk fra Egon Restaurant. En siste ting som kan prøves er VR, få på deg brillene og klyv inn i en helt ny verden.    

TA MED HELE FAMILIEN  

Denne dagen er en ypperlig anledning til å gjøre noe hyggelig for hele familien. Ta med barna, bestemor og bestefar, onkler og tanter til Sparebanken Sør Amfi. Vi tenner grillene og selger pølser og burgere i tillegg til vårt vanlige kioskutvalg på kampdag. Så her er det mulighet for å gjøre noe artig sammen, spise middag sammen og ikke minst se live i hall, en god håndballkamp sammen. Og husk, å kjøpe billetter på forhånd lønner seg, på kampdag stiger prisen på billettene. Last ned ØIF appen til din telefon, eller kjøp billetter ved å klikke på bildet!

FARGE SØR AMFI I RØDT OG SORT  

Etter at gutta overbeviste i Trondheim sist helg, da de tok med seg et poeng mot «superlaget» Kolstad, fortjener de et fullsatt Sparebanken Sør Amfi kledd i rødt og sort. Gutta er klare for å gjøre Sør Amfi til sitt fort, skal de klare det er de avhengige av at publikum møter opp og fyller tribunene. Vi har plass til drøye 2000 mennesker, det bør vi jo ha som mål og fylle alle plasser på alle kamper. La oss gjøre ØIF Arendal til den stoltheten klubben fortjener å være!!   Vi legger ved noen bilder fra guttas teambuilding hos Kragerø Action Park i sesongoppkjøringen, slik at du ser litt hva gutta har gjort i sommer.