6 dager igjen – HVORFOR SKAL JEG KOMME PÅ KAMP? – ØIF Arendal

6 dager igjen – HVORFOR SKAL JEG KOMME PÅ KAMP?

I dag er det kun 6 dager til sesongens første hjemmekamp i Sparebanken Sør Amfi kastes i gang. Etter måneder uten topphåndball i Arendal, er det endelig tid for høstens vakreste eventyr. Kanskje fikk du med deg ØIF Arendals sesongstart på lørdag, der gutta tok med seg et deilig poeng fra de som er regnet å bli overlegne denne sesongen, Kolstad.  

Etter at laget presterte under pari forrige sesong og etter at man virkelig fikk smaken på godstolen under pandemien, er det kanskje en del mennesker i og rundt Arendal som tenker, «hvorfor skal jeg på håndballkamp»? Det har vi tenkt å svare på nå. Gutta presterte skikkelig mot Kolstad i Trondheim lørdag og hentet med et overraskende poeng hjem. En sterk prestasjon mot det som blir betegnet som superlaget foran denne sesongen. Ikke bare tok de med poeng, laget viste moral, passion og en innsatsvilje et topplag verdig! Ligge 6 mål bak 10 minutter før slutt mot det som for tiden er Norges beste lag og så utlikne og ta poeng til slutt, vitner om god moral.   Vi gir deg her en 10 punkts liste over fordelene med å komme på kamp i Sparebanken Sør Amfi.    

  1. Du viser engasjement for hva som gjøres av aktivitet i byen.
  2. Du treffer andre mennesker og øker din egen sosiale omgangskrets
  3. Du får opplevelser i form av god idrett, underholdning og bekjentskaper
  4. Du støtter Arendals flaggskip på idrettsfronten
  5. Du er med på å spre glede
  6. Du får være med på unike idrettsøyeblikk
  7. Du er med på å lage god stemning på tribunen
  8. Du blir en del av håndballfamilien
  9. Du har muligheten til å lage en aktivitet med familien
  10. Kanskje du er heldig og får en selfie eller autograf av/med spillerne

Vi kan love spillere som vil blø for drakta i hver eneste kamp, spillere som vil gjøre alt for å vinne håndballkamper. Vi kan love god underholdning, lys, led og musikk. På flere av kampene vil det i tillegg være aktiviteter i forkant, slik som kampen kommende søndag. Da kommer Kragerø Action Park med gokart for de minste, øksekast i Farmen stil, paintball, hoppeslott, VR og annet gøy. I tillegg blir det hester, ansiktsmaling og vi tenner grillene og selger burgere og pølser.   Dette er bare noen av grunnene til at nettopp du bør ta turen til Sparebanken Sør Amfi søndag 3. september. Kampen starter kl. 17.00 og aktivitetene utenfor amfiet åpner kl. 15.00. Husk at du må ha kamp billett for å delta i aktivitetene på utsiden. Billetter kjøper du her; OIF – billettsalg (woow.no)