SUPPORTERBLOGG: Endelig er alvoret i gang! – ØIF Arendal

SUPPORTERBLOGG: Endelig er alvoret i gang!

Pausen har vært lang, altfor lang! Men endelig starter magien. Vi skal til Trondheim og vi kunne ikke fått en vanskeligere start på årets sesong. Kolstad var suverene forrige sesong og når nå Sagosen, Johannessen og Abelvik Rød har sluttet seg til troppen er vi rimelig sikre på at de gjør rent bord også denne sesongen. 

Det har blitt snakket mye om hvor bra satsingen til Kolstad er for norsk herrehåndball. Vel, det vil muligens trekke noen flere tilskuere til hallen og resten av klubbene må jobbe ekstra hardt for å prøve å minske gapet både økonomisk og sportslig. Men sett fra 2 supporteres øyne ønsker vi oss spenning helt inn…

Kolstad gikk for en stund siden ut med at de vil bli «hele Norges håndballag». De har en jobb å gjøre for å si det sånn. Først låner daglig leder 2 millioner av mamma og pappa for å forhindre at klubben blir satt i rød sone og fare for poeng trekk. Deretter undertegner de søknaden om wildcard i Champions League hvor de garanterer at økonomien er bra. En uke senere må de 7 best betalte spillerne ned 30% i lønn…  

William Fiala i aksjon mot Kolstad

Hele håndball-Europa har engasjert seg  og norsk herrehåndball har fått en ripe i lakken…  Og la det være sagt, det er ikke bare elverumsinger som reagerer her hjemme i Norge… At Norges Håndballforbund har valgt å sitte helt stille i båten uten å uttale seg gjør det enda verre, venter de på at håndball-folket skal glemme? Vi må rose spillerne som godtok lønnskutt! 30% ned i lønn er drastisk uansett hvor mye man har i lønn og vi har stor respekt når de valgte å bli fremfor å dra til andre klubber. 

Nå over til sesongstart. Trondheimsturene har blitt en tradisjon og ett høydepunkt og sammen med Cecilie og Torill gleder vi oss stort! Det blir ingen road-trip, det ble vi ferdige med forrige sesong. SAS skal ta oss trygt opp fredag ettermiddag og vi gleder oss til en weekend i flotte Trondheim. Alle turene vi har hatt til Trondheim har vært fantastiske til tross for at noen har endt med tap. På Hotell Bakeriet føler vi oss som hjemme med ansatte som yter max service, lunsj på Egon på kampdag er ett must før turen går til Kolstad Arena. Nevø/fetter Brage som studerer i Trondheim skal selvsagt være med, stas med en ekstra Sunde på tribunen. Uten unntak blir vi alltid tatt godt imot når vi ankommer arenaen, og denne gangen har vi ekstra store forventninger. Vi er sikre på at det blir vanvittig stemning, det er tross alt første offisielle kampen landslaget Kolstad spiller foran sitt publikum. 

Familien Sunde og Svermen som vanlig med på bortetur

Det er nok ikke mange som setter pengene sine på seier til ØIF Arendal, Kolstad er storfavoritt i alle norske oppgjør. Men som alltid, kampen skal spilles før poengene deles ut og vi er spente på hvordan våre spillere står frem mot de beste. Supporter-stemmen er rensket, vi har pakket megafon, supporter-tuter og trommestikker! Vi har nemlig fått bekreftet at den mye omtalte «tromme-tjenesten» fra Final8 blir gjengjeldt… GOD KAMP! 

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansvar!