PANZA: – Fantastisk arbeidsinnsats! – ØIF Arendal

PANZA: – Fantastisk arbeidsinnsats!

Etter den spennende kampen mellom Kolstad og ØIF Arendal, uttalte trener Luka Panza seg om lagets prestasjon med stolthet. Med et fokus på arbeidsinnsats og lagets samhold var det tydelig at Panza hadde mye å si om kampen.

– Vi så en skikkelig arbeidsinnsats fra guttene i dag. Den høye lagmoralen var en viktig faktor for å henge med Kolstad gjennom hele kampen, kommenterte Panza. Hans uttalelse reflekterte tydeligvis den samlede innsatsen til spillerne, som hadde vist en imponerende evne til å jobbe sammen som et team.

Arkivfoto: May Elin Aunli

Panza kommenterte også lagets evne til å gjennomføre det de hadde trent på: – Vi får ut mye av det vi har trent på, men vi har fortsatt en del feil å luke bort til neste kamp mot Halden. Panza nevnte også den utfordrende oppgaven med å peke ut en enkelt spiller som stod ut i dagens kamp: – Vanskelig å peke ut en spiller i dag. Alle leverer det de skal og til forskjellig tidspunkt av kampen. Dette indikerte den jevne ytelsen fra hele laget og understreket at suksessen var et resultat av kollektiv innsats. Til slutt, med et øye på fremtiden og neste kamp, oppfordret Panza fansen: – Nå ønsker vi å bygge videre på dette, så kjøp billetter til Halden-kampen nå!

Billetter til Halden kampen finner du her!