GAUTASON: – Det er disse øyeblikkene jeg spiller for! – ØIF Arendal
21 Aug 2023 ØIF-Haslum Treningskamp

GAUTASON: – Det er disse øyeblikkene jeg spiller for!

Kampen var en skikkelig thriller, der ØIF Arendal holdt følge med regjerende trippelmester fra forrige sesong, Kolstad, gjennom hele oppgjøret. Helt på slutten av kampen fikk ØIF Arendal tildelt 7meter, da fikk Dagur Gautason en avgjørende sjanse til å sikre laget ett verdifullt poeng på tampen av kampen.

Vi tok en prat med Dagur Gautason for å høre hans tanker og følelser etter kampslutt. Vi startet med å spørre om hans refleksjoner rundt å spille sin første offisielle kamp som ØIF Arendal-spiller: – Dette var din første offisielle kamp som ØIF Arendal-spiller, hvordan var det? – Jeg var litt nervøs for denne kampen. Stort steg å komme fra Island, og plutselig være i Norge og spille mot Kolstad og nesten hele det norske landslaget. Jeg slet litt med å sove i natt, da jeg var nervøs. Men når kampen kom var det bare å gi alt. sier Dagur.

21 Aug 2023 ØIF-Haslum Treningskamp

Selv om nervøsiteten hadde satt sitt preg på ham, hadde det ikke stoppet ham fra å utmerke seg på banen. Han hadde bidratt til opphentingen med mål og kontringer, og da han ble tildelt det avgjørende straffekastet da tiden var rent ut, var det interessant å høre hva som gikk gjennom hodet hans – Første sekundene var jeg nervøs. Følte litt press, det er kort vei mellom helt og skurk. Når Josip ga meg ballen, så smilte han og sa at jeg skulle nyte det. Vi spiller håndball for disse øyeblikkene, så dette var gøy. svarer Dagur entusiastisk. Neste kamp for ØIF Arendal nå er hjemme mot Halden og det gleder Dagur seg til. – Jeg har hørt i Norge og på Island at det er en god atmosfære i Sør Amfi. Så nå gleder jeg meg til hjemmekampen mot Halden, og jeg ønsker meg full hall. Svarer Dagur bestemt.