DETTE ER ØIF ARENDALS NYE KAPTEINSTEAM!! – ØIF Arendal

DETTE ER ØIF ARENDALS NYE KAPTEINSTEAM!!

Det har den siste tiden blitt spekulert i hvem som blir årets ØIF Arendalkaptein, etter at fjorårets kaptein, Magnus Søndenå forlot ØIF Arendal skuta til fordel for Elverum foran denne sesongen. Under klubbens Kick-off på Castelle i går kveld, ble katta sluppet ut av sekken. Den nye kapteinen i ØIF Arendal er «vår hjemvendte sønn» Josip Vidovic, som nå er kommet «hjem» etter et par sesonger i nettopp Elverum. Han danner kapteinsteam sammen med visekaptein Sander Løvlie Simonsen.

Herrenes Rema 1000-liga kastes i gang i dag og først ut denne sesongen er hardt satsende Kolstad som tar i mot våre gutter til kamp i Kolstad Arena kl. 16.45. Kampen sendes på TV2 Direkte (hovedkanalen). Når ØIF Arendal setter kursen mot Trondheim, er det også med lagets helt ferske kaptein ved roret, vår «hjemvendte sønn», Josip Vidovic ble på klubbens kick-off fredag kveld presentert som ny kaptein.  

Vi har tatt liten prat med den ferske kapteinen, og det første vi lurer på Josip er hva du selv tenker om at du er lagets nye kaptein? -Det blir artig å prøve seg i den rollen også, det er jo en skikkelig tillitserklæring fra trenerteamet. Jeg gleder meg stort til å ta det ansvaret, smiler Vidovic.  

Tilbake i ØIF Arendal etter et opphold på Elverum og så rett inn i kapteinsrollen, hva slags kaptein blir du? -Planen er å ikke endre på noe ved meg selv! Jeg tenker at man blir valgt til kapteinsrollen for den man er, så jeg ønsker bare å være meg selv og så får andre evaluere hva slags kaptein jeg er, sier en ydmyk Josip Vidovic.  

Hvordan vil folk utenfor klubbens indre liv merke at du er utpekt til kaptein da Josip? -Denne avgjørelsen er jo ganske fersk, så jeg har ikke rukket å få tenkt så mye på sånt enda. Men jeg håper folk er engasjerte og kan komme med forslag på hva vi kan gjøre bedre, svarer den joviale kapteinen.  

Vi har jo hørt at alle lag har en kaptein, men det er kanskje mange av våre supportere og lesere som lurer på hva en kapteins oppgaver er? – Kapteinsrollen har en del formaliteter på kampdag som trekning og sånt. Ellers er det å være høyrehånd til trenerteamet og ta mer ansvar i alt, også blir det en del mer snakking til laget, forteller Josip.  

Josip Vidovic er vår nye kaptein, her fra treningskampen mot Haslum 21/8-23 Foto: Helge N. Olsen

Så helt på tampen, før du setter deg på flyet til Trondheim og første seriekamp. Har du en oppfordring til Arendalittene nå rett før sesongstart? – Jeg håper at så mange som mulig tar turen til Sparebanken Sør Amfi på våre hjemmekamper! Vi gleder oss masse til ny sesong og er veldig klare til å gjøre jobben som skal til for å komme oss nærmere toppen av Rema 1000-lagaen igjen! Håper vi sees, kommer det åpenhjertig fra Josip Vidovic, før han og visekaptein Sander Løvlie Simonsen sammen med resten av laget, sjekker inn på flyet som tar dem til Trondheim.

Første hjemmekamp er allerede søndag 3. september. Da får vi besøk av Halden Topphåndball og vi lager Action-kampen, der vår nye samarbeidspartner Kragerø Actionpark kommer med gokarter for de minste, paintball, VR, øksekast og hoppeslott. I tillegg blir det mulighet for å kjøre hest og vogn, samt litt andre aktiviteter. Det er viktig å merke seg at alle aktivitetene denne dagen er forbeholdt de som løser kamp billett, så ønsker du å være med på moroa utenfor hallen, er det kamp billett som gjelder. Vi tenner i tillegg grillen og kan by på burgere og pølser.